Facebook Pixel Μεγάλη εμφάνιση της παράταξης Φασούλα σε ΕΣΚΑ & ΕΣΚΑΝΑ
| 2020-09-30 23:33:00

Μεγάλη εμφάνιση της παράταξης Φασούλα σε ΕΣΚΑ & ΕΣΚΑΝΑ

Sportdog Team
Μεγάλη εμφάνιση της παράταξης Φασούλα σε ΕΣΚΑ & ΕΣΚΑΝΑ

Ο Παναγιώτης Φασούλας είναι το μεγάλο φαβορί για τη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας μπάσκετ και αυτό μαρτυρά κάθε του κίνηση. 

Μαζί με τον Φάνη Χριστοδούλου, τον Ευθύμη Ρεντζιά και τη Βάσω Στασινού συναντήθηκαν τη Δευτέρα με τους ανθρώπους της ΕΣΚΑ και της ΕΣΚΑΝΑ, αναλύοντας το πρόγραμμά και το όραμά τους για την επόμενη ημέρα του ελληνικού μπάσκετ.

Αυτή άλλωστε είναι και η μεγάλη διαφορά της «παράταξης Φασούλας» σε σχέση με τους συνυποψηφίους του. Πάει παντού, «οργώνει» την Ελλάδα, συναντά σωματεία και προέδρους Ενώσεων και συζητάει για τα πραγματικά προβλήματα κάθε σωματείου.

Το σημαντικότερο; Οι άνθρωποι που περιβάλλουν τον Φασούλα, ο Φάνης, ο Μέμος Ιωάννου, ο Ρεντζιάς, η Στασινού, ο Κώστας Νικάκης, δεν είναι «υποστηρικτές της κίνησης», αλλά υποψήφιοι για τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΚ.

Κατεβαίνουν στις εκλογές για να διεκδικήσουν τον σταυρό από τα σωματεία, έχοντας πρώτα παρουσιάσει τις ιδέες και τις προτάσεις τους, ώστε το ελληνικό μπάσκετ να ανέβει ξανά στην κορυφή. Δεν μένουν στις δηλώσεις υποστήριξης (που σίγουρα έχουν τη δίκη τους σημασία), αλλά μαζί με τον Φασούλα, προσπαθούν να δώσουν λύσεις και το στίγμα τους για το «αύριο» του ελληνικού μπάσκετ.

Γι αυτό είναι στη θέση του «οδηγού» στην κούρσα διαδοχής του Γιώργου Βασιλακόπουλου!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags