Facebook Pixel "Δεν δώσαμε όσα μπορούσαμε"
| 2011-11-05 20:08:00

"Δεν δώσαμε όσα μπορούσαμε"

"Δεν δώσαμε όσα μπορούσαμε"

Καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού εναντίον του Ρεθύμνου, παρά τη νίκη, εμφανίστηκε ο Ντόυσαν Ίβκοβιτς.

«Εμείς δεν είχαμε καλό έλεγχο του παιχνιδιού. Ο ΑΓΟΡ έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Δεν δώσαμε το 100% των δυνάμεων μας και αυτό πρέπει να αλλάξει με δουλειά και μεγαλύτερη προσπάθεια. Δεν δώσαμε όσα μπορούσαμε ως νέα ομάδα. Ο μεγαλύτερος μας στόχος για τους μήνες Νοέμβρη και Δεκέμβρη είναι να περάσουμε στο TOP-16 της Ευρωλίγκας », είπε αρχικά ο "Ντούντα" και συνέχισε:

«Kερδίσαμε γιατί ουσιαστικά παίξαμε ένα καλό δεκάλεπτο, το δεύτερο. Κόντρα στο Μαρούσι ήμασταν χειρότεροι από ότι σήμερα, όταν παίξαμε 12 εναντίον 2. Θέλουμε χρόνο και πολύ δουλειά ακόμα. Χρειάζεται στήριξη η ομάδα γιατί είναι νέα. Θα μάθουμε πολλά από αυτό το παιχνίδι κόντρα στον ΑΓΟΡ. Ο κόσμος ήταν πολύ καλός και αξίζει συγχαρητήρια. Εμείς δεν διαλέγουμε παιχνίδια. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε.

Τα τελευταία τρία ματς έχουμε δύο νίκες και μια ήττα και θα μπορούσαμε να έχουμε μόνο νίκες, αλλά στο τελευταίο σουτ δεν τα καταφέραμε κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ. Σίγουρα πρέπει να στηρίζουμε τις ομάδες της επαρχίας. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για τις υπόλοιπες ομάδες. Το Ρέθυμνο είναι μια πολύ ωραία πόλη και ο κόουτς έχει κάνει καλή δουλειά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags