Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Είναι πλέον σε πολύ άσχημη κατάσταση
| 2021-01-01 10:00:00

Μόνο έτσι το γυρίζει ο ΠΑΟ - Ποιοι οι "τελειωμένοι" - Δύο Έλληνες "μεταγραφές" - Τρέλα για Χεζόνια!

του Pick n' Scroll
Μόνο έτσι το γυρίζει ο ΠΑΟ - Ποιοι οι "τελειωμένοι" - Δύο Έλληνες "μεταγραφές" - Τρέλα για Χεζόνια!

Παναθηναϊκός: Είναι πλέον σε πολύ άσχημη κατάσταση, μετά και την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα.

Πιάνει απελπισία τον κόσμο της ομάδας, βλέποντάς τη να βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και την ίδια ώρα να μην πείθει καθόλου με τις εμφανίσεις της. Έχει κάποια λίγα παιχνίδια που οι Πράσινοι είναι ανταγωνιστικοί, αλλά στους περισσότερους αγώνες χάνουν με κατεβασμένα τα χέρια. 

Ακόμη και το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ήταν ένα ματς που ο Παναθηναϊκός βάσει εικόνας θα έπρεπε να έχει χάσει εύκολα. Ο Παπαπέτρου, όμως, το πήρε προσωπικά στο τέλος, ισοφάρισε, αλλά δεν έγινε η ανατροπή, καθώς ο Νέντοβιτς στις τελευταίες φάσεις έκανε καθοριστικά λάθη.

Αυτό που ρωτάνε όλοι είναι αν θα γίνουν αλλαγές στο ρόστερ με τον Φόστερ και τον Όγκαστ να μην έχουν ικανοποιήσει με την παρουσία τους. Χρήματα δεν υπάρχουν για αποζημιώσεις, οπότε θα γίνει αλλαγή, μόνο αν κάποιος από τους Φόστερ, Ογκαστ ζητήσει να φύγει.

Η αγορά, πάντως, είναι γεμάτη παίκτες. Και καλούς παίκτες, που μπορούν να δώσουν στον Παναθηναϊκό αυτό που δεν μπορούν οι προαναφερθέντες. Οπως ο Εμάνουελ Τέρι, που αποχώρησε από τον Ερυθρό Αστέρα, όπως ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος έχει αναφερθεί πολλές φορές, όπως επίσης και ο Μάριο Χεζόνια. Ο Κροάτης, δηλαδή, από το ΝΒΑ, που έχει τρέλα με τον Παναθηναϊκό, όπως βέβαια έχουν τρέλα και οι Παναθηναϊκοί μαζί του.

Ο Χεζόνια, πάντως, είναι απλησίαστη περίπτωση, καθώς θέλει να συνεχίσει στο ΝΒΑ. Και αν δεν συνεχίσει στο ΝΒΑ, θα έρθει στην Ευρώπη για μία ομάδα που θα του δώσει πολλά χρήματα. Οχι στον Παναθηναϊκό, που τον αγαπάει, αλλά και ανταγωνιστική ομάδα δεν είναι και οικονομικές δυνατότητες δεν έχει.

Με το καινούριο έτος θα φανεί αν οι Πράσινοι θα κάνουν κίνηση να δυναμώσουν το ρόστερ τους ή θα δώσουν μεγαλύτερο χρόνο στον Γιώργο Καλαϊτζάκη και επίσης χρόνο στον νεαποκτηθέντα Λευτέρη Μαντζούκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανατροπή με τον… τελειωμένο στον ΠΑΟ - Τα έφερε όλα τούμπα ο Μπόλονι - Τον… κρατάει ο ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags