Facebook Pixel Προμηθέας Πατρών: Μεγάλο θέμα έχει προκύψει με τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας.
| 2021-02-15 07:50:00

"Σεισμός" στο ελληνικό μπάσκετ! Παρέμβαση εισαγγελέα - Μεγάλη ομάδα στο προσκήνιο - Χαμός

Sportdog Team
"Σεισμός" στο ελληνικό μπάσκετ! Παρέμβαση εισαγγελέα - Μεγάλη ομάδα στο προσκήνιο - Χαμός

Προμηθέας Πατρών: Μεγάλο θέμα έχει προκύψει με τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Έπειτα από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ οι Πατρινοί ανακοίνωσαν τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού (2 σε μέλη της ομάδα και 1 παίκτη), κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις. Η ΑΕΚ αρχικά πήρε την απόφαση να μην επιτρέψει στους διεθνείς της (Κατσίβελη, Χρυσικόπουλο, Μωραϊτη) να προπονηθούν με την «γαλανόλευκη» καταγγέλλοντας πως οι άνθρωποι του Προμηθέα ήξεραν εξ αρχής πως υπήρχαν κρούσματα εντός της ομάδας και τα απέκρυψαν, όπως αναφέρει το sdna.

Έπειτα από διαβουλεύσεις και συζητήσεις επί συζητήσεων ανάμεσα στην ομοσπονδία και την Ένωση το κλίμα άλλαξε όσον αφορά τους διεθνείς, οι οποίοι ενσωματώθηκαν στην αποστολή και θα ταξιδέψουν κανονικά στη Ρίγα με την υπόλοιπη ομάδα.

Η ΕΟΚ έδωσε διαβεβαιώσεις στην ΑΕΚ πως θα υπάρξει παρέμβαση εισαγγελέα για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν οι Προμηθείς την κατάσταση. Διότι στην ΕΟΚ ήταν θορυβημένοι με το πώς διαχειρίστηκε ο Προμηθέας τα κρούσματα που είχε και θέλουν απαντήσεις για το εάν αυτά ήταν πριν ή μετά τον ημιτελικό της Παρασκευής.

Η Ομοσπονδία θα ανοίξει φάκελο από την Δευτέρα (15/02) καθώς υπάρχουν πολλές πληροφορίες που έχουν φτάσει για παραβάσεις του πρωτοκόλλου κι έχουν σπείρει το ζιζάνιο της αμφιβολίας, κάτι που οδηγεί τα αρμόδια όργανα να πάρουν τα μέτρα τους για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Η απόφαση αυτή έπαιξε καταλυτικό ρόλο ώστε η Ένωση να αλλάξει στάση και να ανάψει... πράσινο για να ενσωματωθούν οι διεθνείς στη αποστολή της «γαλανόλευκης» για Λετονία. Άλλωστε, αυτός ήταν ο λόγος της διαμάχης που προκλήθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές. Άλλωστε, η ΑΕΚ τήρησε τα πρωτόκολλα κατά γράμμα και μάλιστα ανάμεσα στους παίκτες που θα κάλυπταν το κενό των παικτών των Πατρινών που έμειναν εκτός ήταν και ένα μέλος του δικού της ρόστερ (Δημήτρης ΜωραΪτης). 

Όπως γίνεται κατανοητό, η υπόθεση αναμένεται να έχει πολλά επεισόδια ακόμα, με την επικείμενη παρέμβαση εισαγγελέα για τον ημιτελικό Κυπέλλου της Θεσσαλονίκης να φέρνει νέα δεδομένα και να αλλάζει άρδην το τοπίο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags