Ο Ολυμπιακός ηρέμησε κάπως με τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα, διακόπτοντας έτσι το σερί των επτά ηττών του στην Ευρωλίγκα. Πρέπει, όμως, να δώσει και συνέχεια, καθώς ο κόσμος του είναι με το δάκτυλο στη σκανδάλη, βλέποντας μία ακόμη χρονιά να πηγαίνει στα βράχια.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προσπάθησε πολύ να οδηγήσει την ομάδα του στην οκτάδα, δεν τα κατάφερε, όμως, πληρώνοντας λάθος επιλογές στον σχεδιασμό του καλοκαιριού, όπως και τους τραυματισμούς, που προέκυψαν στο πλέον κομβικό σημείο της σεζόν.

Μετά τον ουσιαστικό αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Ευρωλίγκα, πολλά είναι αυτά, που λέγονται και αναφέρονται για την επόμενη μέρα στον πάγκο της ομάδας. Αυτό, που φαίνεται πιο σίγουρο είναι ότι ο Μπαρτζώκας θα συνεχίσει και του χρόνου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Από την μία έχει συμβόλαιο και από την άλλη οι Αγγελόπουλοι δεν είναι από αυτούς, που κάθε λίγο και λιγάκι αλλάζουν προπονητές. Είναι άνθρωποι, που ξέρουν μπάσκετ, έχουν πλέον τεράστια εμπειρία στα διοικητικά και αναγνωρίζουν κάθε στιγμή ποιο είναι το καλύτερο για την ομάδα τους.

Πάντως, η φημολογία δεν σταματάει και ένα κομμάτι της το αναφέραμε και πριν από λίγες μέρες με τον Βασίλη Σπανούλη να ακούγεται ότι μπορεί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Δεν φαίνεται εύκολο, αφού δεν έχει καθόλου εμπειρία, αλλά ο Σπανούλης είναι άνθρωπος, που σπάει τα καθιερωμένα.

Εσχάτως, πάντως, κυκλοφορεί μια ακόμη φήμη, που εμπλέκει τον Αντρέα Τρινκιέρι με τους Πειραιώτες. Ο Ιταλός προπονητής κάνει εξαιρετική δουλειά στην Μπάγερν και την οδηγεί στην οκτάδα της Ευρωλίγκας, έχοντας στην διάθεσή του μέτριο υλικό. Είναι πολύ έμπειρος πλέον και παράλληλα ξέρει και την ελληνική πραγματικότητα, αφού είχε δουλέψει στην Εθνική ομάδα.

Για την ώρα, πάντως, αυτό, που πρέπει να κρατήσουμε είναι αυτό, που προαναφέραμε, ότι οι Αγγελόπουλοι δεν αλλάζουν εύκολα προπονητές. Δεν είναι στο μενού τους κάτι τέτοιο, αν και όλα μπορούν να γίνουν, ειδικά αν ο Ολυμπιακός τελειώσει την Ευρωλίγκα με άσχημη εικόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Μην ξενερώσουν τον Σλούκα, λάθος με Μπαρτζώκα - Στην Α1 ο Ολυμπιακός - Ο Σπανούλης πρέπει να..."