Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ομάδα F4 ο νέος ΠΑΟ - Διέρρευσε το πλάνο, πεντάδα όνειρο - Αποκάλυψη για Χεζόνια και… Μπράουν!
| 2021-03-24 10:00:00

Ομάδα F4 ο νέος ΠΑΟ - Διέρρευσε το πλάνο, πεντάδα όνειρο - Αποκάλυψη για Χεζόνια και… Μπράουν!

του Pick n' Scroll
Ομάδα F4 ο νέος ΠΑΟ - Διέρρευσε το πλάνο, πεντάδα όνειρο - Αποκάλυψη για Χεζόνια και… Μπράουν!

Οι πρώτες κινήσεις, το σχέδιο Κάτας και γιατί ο... Σούπερ Μάριο δεν θα γυρίσει στο NBA. Το Sportdog αναλύει την πεντάδα που ετοιμάζουν οι Πράσινοι και εξηγεί γιατί μπορούν να ελπίζουν ξανά για το final four.

 

Παναθηναϊκός: Ο Μάριο Χεζόνια μπήκε πολύ δυνατά στις υποχρεώσεις του στον Παναθηναϊκό, αλλά με τον Ερυθρό Αστέρα και το Περιστέρι δεν ήταν καλός. Με τον Ερυθρό Αστέρα οι «πράσινοι» έχασαν, δεν ήθελε και πολύ αυτό να γίνει και στο κλειστό των δυτικών προαστίων. Ο Κασελάκης, όμως, με τον Παπαπέτρου, παίκτες, που παίζουν στην ίδια θέση με τον Χεζόνια, έδωσαν τις λύσεις και ο Παναθηναϊκός τα κατάφερε.

Οσον αφορά στον Χεζόνια, είναι απόλυτα φυσιολογικό ένας παίκτης να μην παίζει πάντα καλά. Ειδικά ο Κροάτης, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο ΝΒΑ στα τέλη του Αυγούστου και ήρθε στον Παναθηναϊκό, προερχόμενος από έξι μήνες αποχής. Με τόσο μεγάλο κενό στην αγωνιστική του παρουσία, είναι αναμενόμενα και τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του.

Την επόμενη χρονιά θα φανούν οι πραγματικές του δυνατότητες και αφού θα έχει κάνει την προετοιμασία του καλοκαιριού. Οι Παναθηναϊκοί ευελπιστούν ο Χεζόνια να κάνει προετοιμασία με την ομάδα τους και όχι με άλλη, ώστε του χρόνου να τον απολαύσουν και από κοντά.

Ο Κροάτης έχει πει πολλές φορές ότι θα μείνει και τη νέα χρονιά στο «τριφύλλι». Το λέει και το πιστεύει, αλλά για τέτοια πράγματα, πάντα καλό είναι να περιμένουμε το καλοκαίρι.

Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ έχει και την σύνδεσή του με την Μπαρτσελόνα, οπότε αυτή την στιγμή τίποτα δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο.

Αυτό, πάντως, που πρέπει να θεωρούμε σχεδόν σίγουρο είναι ότι άμεσα αποκλείεται να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Αν ήταν να παίξει εκεί, θα συνέχιζε και φέτος, αλλά δεν βρέθηκε η κατάλληλη πρόταση.

Μένοντας ο Χεζόνια, μένοντας ο Μήτογλου, μένοντας ο Παπαπέτρου, μένοντας και ο Νέντοβιτς (που έκανε δήλωσης παραμονής, μιλώντας στον Κάιλ Χάινς) συν τον Παπαγιάννη, ο Παναθηναϊκός θα έχει μία πεντάδα για πολύ μεγάλα πράγματα. Αν πάρει και έναν πλέι-μέικερ κλάσης στο στυλ του Λορέντζο Μπράουν της Φενέρ, τότε η επιστροφή στο φάιναλ-φορ δεν θα είναι κάτι μακρινό. Και μάλιστα με γεμάτο το ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλο… κόλπο με πρώην του Ολυμπιακού ο ΠΑΟ - Άρωμα… ΝΒΑ - "Μπάσιμο" και των Αγγελόπουλων!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags