Facebook Pixel ΕΟΚ: "Έσκασε" τώρα: Αυτός είναι ο νέος πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης!
| 2021-04-06 13:53:00

"Έσκασε" τώρα για ΕΟΚ: Έβγαλε διοίκηση και ο Βασιλακόπουλος - Η λύση στα δικαστήρια

Sportdog Team
"Έσκασε" τώρα για ΕΟΚ: Έβγαλε διοίκηση και ο Βασιλακόπουλος - Η λύση στα δικαστήρια

Μετά από μια διαδικασία που εξελίχθηκε σε... θρίλερ, βγήκε και δεύτερη διοίκηση. Τον τελευταίο λόγο έχουν πλέον τα δικαστήρια.

ΕΟΚ: Το νέο ΔΣ της ΕΟΚ, που συνήλθε διαδικτυακά απόντων των υποστηρικτών Φασούλα και Λιόλιου, ανέδειξε όπως αναμενόταν τη δική του διοίκηση με πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Η σχετική διαδικασία έλαβε χώρα πριν λίγη ώρα και με 12 ψήφους και ένα λευκό ο Γιώργος Βασιλακόπουλος εξελέγη και αυτός... πρόεδρος, μετά τον Φάνη Χριστοδούλου που είχαν ψηφίσει χθες άλλα εννιά μέλη που σήμερα απείχαν από τη διαδικασία. 

Αντιπρόεδροι θα είναι οι Αριστείδης Γολέμης και Κώστας Παρίσης, γενικός γραμματέας ο Τάκης Τσαγκρώνης και ταμίας ο Δημήτρης Αγγελόπουλος.

Τη λύση θα δώσει η δικαιοσύνη, καθώς είναι σαφές πως δεν μπορεί να υπάρξει… δικέφαλη προεδρία στην προσωρινή διοίκηση. Την Τετάρτη αναμένεται το νέο επεισόδιο στην υπόθεση, καθώς αναμένεται να εξεταστεί η υπόθεση από το Πρωτοδικείο.

Τέλος, αποφασίστηκε όπως οι εκλογές θα γίνουν στις 30 Μαϊου, αλλά διά ζώσης και όχι διαδικτυακά.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνεδρίαση της διοίκησης της ΕΟΚ που έχει οριστεί από το Πρωτοδικείο. Παρέστησαν 12 μέλη τα οποία σύμφωνα με το καταστατικό ορίζουν απαρτία. Ακολούθησε εκλογική διαδικασία για τη συγκρότηση σε σώμα της διοίκησης. Πρόεδρος εξελέγη ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, α' αντιπρόεδρος ο Κώστας Παρίσης και β' αντιπρόεδρος ο Αριστείδης Γολέμης, γ.γ. ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ταμίας ο Δημήτρης Αγγελόπουλος. Οι ως άνω συγκροτούν και την εκτελεστική επιτροπή της διοίκησης. Με ομόφωνη απόφαση προσδιορίστηκε η ημερομηνία διενέργειας των αρχαιρεσιών της ομοσπονδίας για τις 30/5».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags