Facebook Pixel Γιάννης Γκαγκαλούδης: Τεράστιος Γκαγκαλούδης - Εκπληκτική κίνηση με πιτσιρικά - Του "χάρισε" δύο βολές! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-05-09 11:14:00

Τεράστιος Γκαγκαλούδης - Εκπληκτική κίνηση με πιτσιρικά - Του "χάρισε" δύο βολές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τεράστιος Γκαγκαλούδης - Εκπληκτική κίνηση με πιτσιρικά - Του "χάρισε" δύο βολές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης προέβη σε μια υπέροχη κίνηση αφού έκανε δώρο δύο βολές σε έναν πιτσιρικά, 27 χρόνια νεότερό του!

Γιάννης Γκαγκαλούδης: Ο λόγος για τον 16χρονο Γιάννη Μακαρίτη της Καβάλας, ο οποίος μπήκε προς το τέλος του αγώνα με το Μαρούσι, με τον Γκαγκαλούδη να του κάνει επίτηδες φάουλ για να τον στείλει στις βολές και να σκοράρει.

Ο 43χρονος "Γκάγκα" αποκάλυψε πως τον παίκτη που θα μπορούσε να είναι και… γιος του, γνωρίζει από παιδάκι, όταν εκείνος αγωνιζόταν στην Καβάλα.

«Αυτόν εδώ το τύπο τον ξέρω από 6 χρόνων που παίζαμε μπάσκετ στη Καβάλα στο μπαλκόνι του σπιτιού του… Τα έφερε έτσι η ζωή και παίξαμε αντίπαλοι μετά από 11 χρόνια…. Του έκανα φαουλάκι έβαλε και τις βολίτσες οπότε όλα μια χαρά… Ο λόγος που αγαπώ το μπάσκετ είναι αυτές οι στιγμές που μόνο ο αθλητισμός στις προσφέρει… Πολύ χαρούμενος… Το κοντέρ σήμερα έγραψε 30 με 7 τρίποντα… Η ομάδα παίζει ωραίο μπάσκετ χαιρόμαστε την κάθε στιγμή αλλά νομίζω ένα μεγάλο μπράβο ανήκει στον προπονητή μου… Είμαστε δημιούργημα του από όλες τις απόψεις… Τέλος θέλω να αφιερώσω τους 30 στην μεγαλύτερη καψούρα της ζωής μου γιατί εχτές μου έφυγε η ψυχή… Αγάπη μου μην ανησυχείς 3 βδομάδες κουράγιο και όλα θα είναι όπως πριν… Μαρούσι είμαστε…», έγραψε στο Facebook ο Γιάννης Γκαγκαλούδης μετά τη νίκη του Αμαρουσίου με 98-69.

Δείτε στο 1:36:21 του βίντεο τον Γκαγκαλούδη να… ενημερώνει τον πιτσιρικά πως θα του κάνει φάουλ και στην επόμενη επίθεση να τον στέλνει στις βολές, προτού τον αγκαλιάσει και αντικατασταθεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags