Ηρακλής: Σύμφωνα με ισπανικό ρεπορτάζ, ο Βασίλης Καββαδάς βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης!
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "defensacentral.com", η Βασίλισσα τσεκάρει τον Έλληνα σέντερ, καθώς και δύο ακόμα παίκτες, ώστε να προχωρήσει σε μεταγραφή μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.
Αιτία είναι ο τραυματισμός του Τρέι Τόμπκινς, το κενό του οποίου επιθυμούν να καλύψουν οι Μαδριλένοι για να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους στα πλέι οφ της ισπανικής Λίγκας.
Οι άλλοι παίκτες που εξετάζει η Ρεάλ είναι ο Αυστραλός, Γουίλ Μάγκνεϊ, ο Μαλίκ Φιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Κλίπερς, καθώς επίσης και ο Ντάριους Μίλερ, που στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Μπάμπεργκ και πρόσφατα αποδεσμεύτηκε από τους Θάντερ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καββαδάς είχε δεχθεί πρόσφατα κρούση και από τη Μπιλμπάο, την οποία όμως απέρριψε.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο