ΠΑΟΚ: Οι παίκτες του "δικεφάλου του Βορρά" κάνουν τα πάντα για φτιάξουν το... κλίμα ώστε να είναι έτοιμοι και ψυχικά για τον τελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό του βράδυ της Κυριακής (22/5).

Έτσι το μεσημέρι της Τρίτης (18/5/) άπαντες έφαγαν μαζί, με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, Χρήστο Σωτηρούδη, να μιλάει στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή "Στη Σέντρα" και να αποκαλύπτει τι ακριβώς έγινε.

"Με πρωτοβουλία του αρχηγού έγινε το τραπέζι. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα καλό και οικογενειακό. Ξέρω τι θα με ρωτήσετε... Ποιος πλήρωσε! Πλήρωσε ο Βιεϊρίνια. Υπάρχει ένα γούρι: Η ομάδα είχε φάει εδώ και πριν τον τελικό του Βόλου. Τηρήθηκε η παράδοση. Ελπίζουμε λοιπόν να φέρει το κύπελλο στη Θεσσαλονίκη. Υποσχέθηκαν να το πάρουν. Πριν αρχίσουν να τρώνε, μίλησε ο αρχηγός και είπε ότι πρεπει να παίξουμε δυνατά, να τα δώσουμε όλα για να φέρουμε το κύπελλο στη Θεσσαλονίκη. Οι υπόλοιποι χειροκρότησαν. Μίλησε έπειτα και ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος κινήθηκε στο ίδιο κλίμα. Είναι 90 λεπτά και μπορούμε να το πάρουμε", ανέφερε για το γεύμα του ΠΑΟΚ.