Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Μεγάλη... βόμβα Αγγγελόπουλων - "Υπογράφει πολυετές συμβόλαιο" - Τον... έκλεψε από Παναθηναϊκό!
| 2021-07-01 10:43:00

Μεγάλη... βόμβα Αγγγελόπουλων - "Υπογράφει πολυετές συμβόλαιο" - Τον... έκλεψαν από Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Μεγάλη... βόμβα Αγγγελόπουλων - "Υπογράφει πολυετές συμβόλαιο" - Τον... έκλεψαν από Παναθηναϊκό!

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει το φετινό ρόστερ των Πειραιωτών με μία εντυπωσιακή κίνηση. Ποιον παίκτη "αρπάζει" μέσα από τα χέρια των Πρασίνων και ποια η μεγάλη τους συμφωνία.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αρκετά προχωρημένες φαίνεται πως είναι οι επαφές του Κώστα Αντετοκούνμπο με τον Ολυμπιακό, με τον Ιταλό δημοσιογράφο Ματέο Αντρεάνι να αναφέρει στο Twitter ότι ο 24χρονος αθλητής βρίσκεται κοντά στον να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Οι Πειραιώτες θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ της νέας σεζόν τον αδερφό του Γιάννη, πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του και οι διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών είναι σε καλό δρόμο.

Όλα δείχνουν ότι εφόσον επέλθει συμφωνία, ο Αντετοκούνμπο θα υπογράψει για 2+2 χρόνια, ενώ στο συμβόλαιό του θα υπάρχει και option αποχώρησης για το ΝΒΑ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κώστας τα τελευταία δυο χρόνια αγωνιζόταν στους Λέικερς (από τους οποίους και έμεινε ελεύθερος). Την περασμένη σεζόν στέφθηκε πρωταθλητής στο ΝΒΑ στο LA παρέα με τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις, ενώ φέτος έπαιξε σε 15 αγώνες, έχοντας 0,8 πόντους και 1,3 ριμπάουντ ανά ματς.

Δείτε την ανάρτηση του γνωστού Ιταλού δημοσιογράφου:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags