Εκεί, που ο Ολυμπιακός έδειχνε να έχει κλείσει τις περιφερειακές του θέσεις, έρχεται η ιστορία με τον Ντέιβιντ Λάιτι να μπερδέψει τα δεδομένα. Η συμφωνία των Πειραιωτών τόσο με την Βιλερμπάν, όσο και με τον Λάιτι, δεν δείχνει να προχωράει, και αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα, ο Ολυμπιακός θα αναγκαστεί να ψάξει για άλλη λύση. Ηδη μάλιστα οι άνθρωποί του είναι προς αυτή την κατεύθυνση και θα φουλάρουν ακόμη πιο πολύ, αν οριστικοποιηθεί ότι ο Λάιτι δεν θα έρθει τελικά στην Ελλάδα.

Τα διαθέσιμα ονόματα, που υπάρχουν αυτή την εποχή, δεν είναι λίγα με τον Ολυμπιακό να ξεσκονίζει τις λίστες του για να βρει παίκτες, όπως ο Οστιν Χόλινς, που έφυγε από την Ζενίτ. Ο Χόλινς είχε απασχολήσει και παλιότερα την ομάδα του Πειραιά και είναι μία λύση, που ταιριάζει, αφού κι αυτός είναι ένας παίκτης, που προσπαθεί στην άμυνα. Μάλιστα σε σχέση με τον Λάιτι, είναι και πιο καλός σουτέρ.

Ο Μάικλ Ρολ, που έφυγε από την Αρμάνι, είναι μία ακόμη επιλογή, που μπορεί να εξετάσουν οι Πειραιώτες, αν οριστικοποιηθεί ότι ο Λάιτι δεν θα έρθει τελικά. Ο Ρολ είναι πολύ έμπειρος, έχει περάσει από το υψηλό επίπεδο και είναι ένας γκαρντ, που παίζει σκεπτόμενο μπάσκετ, κάτι, που θέλει ο Μπαρτζώκας. Είναι συν τοις άλλοις και εξαιρετικός σουτέρ.

Ο Εντγκάρας Ουλάνοβας είναι τέλος ένας ακόμη παίκτης, που μπορεί να δουν οι «ερυθρόλευκοι». Η παρουσία του Λιθουανού στην Φενέρ δεν ήταν ιδιαίτερα καλή, αλλά πρόκειται για παίκτη με προσόντα, που στο κατάλληλο περιβάλλον μπορεί να αποδώσει.

Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για Λάιτι ή τον παίκτη, που θα κληθεί να τον αντικαταστήσει με τον Ολυμπιακό να έχει επίσης σε στενό πρέσινγκ τον Κώστα Αντετοκούνμπο. Μόλις τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ο πρώην σέντερ των Λέικερς, το πρέσινγκ θα γίνει πιο στενό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μάχη" ΠΑΟ-Ολυμπιακού για κορυφαίο Έλληνα - Αυτός έρχεται ΟΑΚΑ - Τρελή έκπληξη με πρώην της ΑΕΚ