Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μάριο Χεζόνια: Απίθανο! Οπαδός του ΠΑΟ πουλάει το... νεφρό του για να μείνει ο Χεζόνια και εκείνος του... απαντά (ΦΩΤΟ)
| 2021-07-08 23:43:00

Απίθανο! Οπαδός του ΠΑΟ πουλάει το... νεφρό του για να μείνει ο Χεζόνια (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίθανο! Οπαδός του ΠΑΟ πουλάει το... νεφρό του για να μείνει ο Χεζόνια (ΦΩΤΟ)

Σίγουρα οι φίλοι του Παναθηναϊκού εξακολουθούν να είναι στα... κάρβουνα με το γεγονός ότι δεν ξέρουν ακόμα αν ο Super Mario θα παραμείνει στην ομάδα τη νέα σεζόν, λόγω της ρήτρας που πρέπει να δώσει στην Μπαρτσελόνα, με κάποιους να φτάνουν σε... περίεργες προσφορές

Παναθηναϊκός - Μάριο Χεζόνια: Μπορεί ο κόσμος των Πρασίνων να θέλουν σαν... τρελοί την παραμονή του Super Mario στο ΟΑΚΑ, όπως και ίδιος να θέλει σαν τίποτα να συνεχίσει να φοράει τα πράσινα, όμως τα πάντα κρίνονται από το αν το Τριφύλλι θα μπορέσει να πληρώσει τη ρήτρα που απαιτείται στην Μπαρτσελόνα.

Έτσι για να μαζευτούν να χρήματα κάποιοι φίλοι της ομάδας φτάνουν σε... περίεργα σημεία με έναν από αυτούς να λέει, χαριτολογώντας ότι θα πουλήσει το νεφρό του για να βρεθούν τα χρήματα που απαιτούνται. Βέβαια ο Κροάτης δεν άφησε την πρόταση ασχολίαστη και μάλιστα σε άπταιστα ελληνικά.

"Θα πουλήσω το νεφρό μου και τα λεφτά που θα κερδίσω, θα τα δώσω στη Μπαρτσελόνα για το buy out σου" γράφει ο οπαδός με τον σούπερ στάρ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάριο Χεζόνια να απαντάει "όχι ρε μ@λάκα...".


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags