Facebook Pixel Κώστας Αντετοκούνμπο: Επιβεβαίωση Sportdog! Ποιος Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός; Στη Βιλερμπάν
| 2021-07-16 11:24:00

Επιβεβαίωση Sportdog! Ποιος Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός; Στη Βιλερμπάν ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Sportdog Team
Επιβεβαίωση Sportdog! Ποιος Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός; Στη Βιλερμπάν ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Στην Ισπανία ο 23χρονος πάουερ φόργουρντ των Λέικερς.

Κώστας Αντετοκούνμπο: Ανατροπή στην υπόθεση της μεταγραφής του Κώστα Αντετοκούνμπο.

Μπορεί οι διαρροές για το μέλλον του 23χρονου πάουερ φόργουορντ των Λος Άντζελες Λέικερς να έδειχναν Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, τα δεδομένα όμως διαφοροποιήθηκαν!

Την Πέμπτη 15 Ιουλίου το Sportdog μετέφερε πληροφορία του "αδελφού" σάιτ "Πράσινου Τύπου", η οποία ανέφερε, ότι "οι "αιώνιοι" τον περιμένουν στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες, ωστόσο ο παίκτης μάλλον έχει διαφορετικά πλάνα".

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, ο Έλληνας άσος δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στο NBA. Μάλιστα, όσο περνούσαν οι μέρες φαινόταν πως οι Πειραιώτες έχουν το προβάδισμα για την απόκτησή του. Ωστόσο, οι «αιώνιοι» του ελληνικού μπάσκετ δεν έπαιζαν... μόνοι τους για την περίπτωση του περσινού πρωταθλητή του ΝΒΑ. Συγκεκριμένα, στη Γαλλία, η Βιλερμπάν του Τόνι Πάρκερ είχε μπει στο... κυνήγι της απόκτησής του και αναμενόταν να αποτελέσει έναν σοβαρό ανταγωνιστή των ελληνικών ομάδων.

Όπερ και εγένετο, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ!  Η Βιλερμπάν ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Αντετοκούνμπο, που ετοιμάζεται για την πρώτη του σεζόν στην Euroleague!

«Είναι ένα όνομα που ακούγεται σε όλο τον κόσμο! Ο Κώστας έχει ταλέντο, είναι πολύ αθλητικός και μπορεί να αγωνιστεί με επιτυχία στο "4" και στο "5". Έχει κίνητρο και.. δίψα», ανέφερε σχετικά ο προπονητής των Γάλλων, Τι Τζέι Πάρκερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags