Παναθηναϊκός - Σαρούνας Γιασικεβίτσιους: Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Σάρας, για διακοπές μαζί με την οικογένειά του, στα μαγευτικά Σύβοτα Λευκάδας.

Ο πάλαι ποτέ αστέρας του Παναθηναϊκού και νυν προπονητής της Μπαρτσελόνα έφτασε στο όμορφο ψαροχώρι με καταμαράν, μαζί με τη γυναίκα του και τον γιο τους, και ήδη έχει γίνει αισθητή η παρουσία του. Απολαμβάνει την ελληνική κουζίνα που την γνωρίζει καλά (οι ντόπιοι μάς είπαν ότι έχει ταράξει τους μουσακάδες), τα παγωτά, τον ήλιο και τη θάλασσα.

Ο Λιθουανός τεχνικός είναι πολύ φιλικός με όλους στα Σύβοτα, βγάζει φωτογραφίες, χαιρετάει και μιλάει με όλον τον κόσμο, πίνει τα κοκτέιλ του απολαμβάνοντας τη θερινή ξεκούραση που τόσο πολύ έχει ανάγκη.

Προφανώς από τη θητεία του στην Ελλάδα και το Τριφύλλι γνωρίζει καλά τη χώρα μας και τους μαγευτικούς προορισμούς της, ενώ αυτό που έχει κάνει εντύπωση σε όλους είναι το πόσο προσιτός και φιλικός είναι. Φτασμένος, χορτασμένος από την αθλητική του καριέρα και ευρύτερα από τη ζωή του, πόσο διαφορετικά θα μπορούσε να συμπεριφέρεται;