Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απίστευτο! Αυτός ο θρύλος του μπάσκετ επιβεβαιώθηκε ότι είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟ
| 2021-08-26 00:05:00

Απίστευτο! Αυτός ο θρύλος του μπάσκετ επιβεβαιώθηκε ότι είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟ

Sportdog Team
Απίστευτο! Αυτός ο θρύλος του μπάσκετ επιβεβαιώθηκε ότι είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟ

Νέες αποκαλύψεις για τους παίκτες που προσπάθησε να φέρει ο Παναθηναϊκός έρχονται στην δημοσιότητα και μάλιστα πρόκειται για έναν μπασκετμπολίστα που πραγματικά έγραψε ιστορία στα γήπεδα τόσο στην Ευρώπη, όσο και στις ΗΠΑ

Παναθηναϊκός: Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον τρόπο που ο Ντράζεν Πέτροβιτς έφυγε από τη ζωή σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στον αυτοκινητόδρομο Νυρεμβέργης - Μονάχου, ενώ το μέγεθος της τραγωδίας γίνεται ακόμα μεγαλύτερο λόγω δύο μαρτυριών στο βιβλίο του Φερνάντο Μαρτίνεθ.

Συγκεκριμένα εκείνη την εποχή ήταν έντονη η φήμη ότι ο Κροάτης σούπερ σταρ είχε πάρει την απόφαση να αφήσει το NBA για τους Πράσινους και μάλιστα ο Ισπανός ατζέντης του, Χοσέ Αντόνιο Αριθάγκα λέει: "Πριν πεθάνει τον Ιούνιο του 1993, όταν ήταν με την εθνική ομάδα της Κροατίας στην Τενερίφη πριν το Eurobasket μου είπε: «Θέλεις να υπογράψω με την εταιρεία σου ξανά;» Του απάντησα όχι και πως δε θα με ξεγελούσε. Μου είπε: «Μιλάω σοβαρά, θέλω να γίνεις ξανά ο ατζέντης μου.

Μου είπε να του φέρω τα χαρτιά κατά τη διάρκεια του τουρνουά και θα τα υπέγραψε για μένα. Μία από τις προσφορές που σκεφτόμουν ότι θα του φέρω ήταν του Παναθηναϊκού, γιατί ήμουν πολύ φίλος με τον ιδιοκτήτη του. Του πρόσφεραν πολλά χρήματα. Όταν έπαιζε για τους Νετς, με κάλεσε και θυμάμαι ότι μου είχε πει: «Σκέφτομαι να επιστρέψω στην Ευρώπη".

Σε άλλο κεφάλαιο του βιβλίου μιλάει ο τότε προπονητής του Τριφυλλιού: "Λίγες μέρες πριν το δυστύχημα, ήταν πολύ κοντά στην υπογραφή με τον Παναθηναϊκό, που ήμουν τότε προπονητής. Η ελληνική προσφορά ήταν πολύ καλύτερη από αυτή των Νετς, η διπλή από όσα θα έπαιρνε στο ΝΒΑ. Αλλά δυστυχώς, δεν ήμουν αρκετά τυχερός για να δουλέψω ξανά με τον Ντράζεν", αναφέρει ο τότε τεχνικός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Ζέλικο Παβλίσεβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags