Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Καμπανάκι" για Πρίφτη - Αυτός θα αλλάξει την εικόνα του ΠΑΟ - Μεταγραφή έκπληξη από… Αρμάνι!
| 2021-09-05 12:03:00

"Καμπανάκι" για Πρίφτη - Αυτός θα αλλάξει την εικόνα του ΠΑΟ - Μεταγραφή έκπληξη από… Αρμάνι!

του Pick n' Scroll
"Καμπανάκι" για Πρίφτη - Αυτός θα αλλάξει την εικόνα του ΠΑΟ - Μεταγραφή έκπληξη από… Αρμάνι!

Σκέψεις να μην αποκτηθεί "άσσος", αλλά παίκτης σε άλλη θέση. Ο προβληματισμός στο Τριφύλλι μετά την δύσκολη νίκη στο φιλικό με τον Απόλλωνα, ο παίκτης που χρειάζεται αλλά δεν βρίσκει και ποιο είναι το νέο όνομα που... έπεσε στο τραπέζι. Είναι ελεύθερος, με καλό βιογραφικό, αλλά δεν είναι πλέι μέικερ.

Ο Παναθηναϊκός δεν άρεσε καθόλου στο χθεσινό φιλικό με τον Απόλλωνα Πατρών, αλλά είναι πολύ νωρίς για εκτιμήσεις και σοβαρά συμπεράσματα. Ο κόσμος του «τριφυλλιού» είδε τηλεοπτικά το παιχνίδι και δεν ικανοποιήθηκε με το νέο πρόσωπο της ομάδας του, αν και οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι χρειάζεται χρόνος για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πάντως, για δύο πράγματα ήταν όλοι σύμφωνοι: ότι άλλος Παναθηναϊκός είναι με Νέντοβιτς και άλλος χωρίς και επίσης ότι χρειάζεται επειγόντως ένας πλέι-μέικερ. Ενας καθοδηγητής, που θα είναι πιο έμπειρος και πιο καλός από τον Μέικον και τον Πέρι. Το ιδανικό θα ήταν να αποκτηθεί ένας «άσος», που να έχει γνώση της Ευρωλίγκας, αλλά πού να βρεις τέτοιον παίκτη τέτοια εποχή.

Ο Νέντοβιτς είναι καλά πλέον και σε ένα από τα προσεχή φιλικά θα αρχίσει να δίνει το παρών. Οσον αφορά στον αντικαταστάτη του Τι Τζέι Μπρέι, ο Δημήτρης Πρίφτης δεν είναι έτοιμος να πάρει απόφαση, καθώς δεν έχει στα χέρια του την λύση εκείνη, που θα του επιτρέψει να κάνει κάτι τέτοιο.

Αν δεν είναι ένας έμπειρος και ποιοτικός παίκτης, ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα προτιμήσει να πορευτεί ως έχει μέχρι να βρει τον εκλεκτό του. Γιατί είναι σίγουρο ότι θα βγει στην πορεία μία λύση πλέι-μέικερ, που να κάνει στον Παναθηναϊκό.

Και το πιο πιθανό αυτό είναι να γίνει τον επόμενο μήνα, όταν και θα έχουμε τα κοψίματα του ΝΒΑ. Τότε θα υπάρξουν πολλές λύσεις και για τον Παναθηναϊκό και για άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η ΤΣΣΚΑ, που επίσης ψάχνει πλέι-μέικερ.

Περίπτωση Βιλντόζα των Νικς, που ακούγεται για τους «πράσινους» δεν υπάρχει αυτή την στιγμή και είναι γενικώς πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση.

Τέλος δεν αποκλείεται να γίνει κάτι άλλο και να πάει ο Παναθηναϊκός για «2άρι» αν δεν βρει πλέι-μέικερ. Να την βγάλει δηλαδή στο «1» με Πέρι, Μέικον, Σαντ-Ρος και Μποχωρίδη και να δυναμώσει το «2», όπου υπάρχει μόνο ο Νέντοβιτς. Να το κάνει αυτό για τον επιπλέον λόγο ότι ο Σέρβος είναι επιρρεπής σε προβλήματα. Και αν δεν υπάρχει Νέντοβιτς, δεν υπάρχει άλλο «2άρι» στους νταμπλούχους, κάτι, που κόστισε πέρυσι, θα κοστίσει και φέτος αν γίνει.

Να πάρει δηλαδή ο εξάστερος ένα «2άρι» σαν τον Μάικλ Ρολ, που ήταν στην Αρμάνι και ο οποίος κάλλιστα μπορεί να κάνει και κάποια πράγματα από το «1». Ο Ρολ έχει μεγάλη εμπειρία από την Ευρωλίγκα και πλέον είναι χωρίς ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έριξε χρήμα και... καθάρισε ο Αλαφούζος για τον Γιοβάνοβιτς - Δεν "μασάει" ο Διούδης από... καψόνια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags