Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στο Τριφύλλι ο Ντίνος Καλαμπάκος
| 2021-09-25 12:00:00

"Τέλος στην πτώση με Πρίφτη - Ηγέτης ο Παπαπέτρου - Λείπει ο Παναθηναϊκός στον Γιαννακόπουλο"

του Γιώργου Κτενά
"Τέλος στην πτώση με Πρίφτη - Ηγέτης ο Παπαπέτρου - Λείπει ο Παναθηναϊκός στον Γιαννακόπουλο"

Οι παίκτες που ξεχωρίζουν στο Τριφύλλι και ο μεγάλος στόχος για τη σεζόν. Τι ετοιμάζει ο Δημήτρης Πρίφτης, πού στοχεύουν οι Πράσινοι και η σχέση ζωής της οικογένειας Γιαννακόπουλου με τον σύλλογο.
 

Παναθηναϊκός: Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στο Τριφύλλι ο Ντίνος Καλαμπάκος, σε συνέντευξή του στο sportdog, για την προσπάθεια που κάνει ο Δημήτρης Πρίφτης στην ομάδα.

Ο καλός προπονητής σχολίασε την παρουσία των νέων παικτών, χαρακτήρισε "τρία σούπερ" για τον Παναθηναϊκό τον υγιή Νέντοβιτς, ενώ χαρακτήρισε ηγέτη τον Παπαπέτρου και για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Τέλος, αναφέρθηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που σίγουρα του λείπει η ενασχόλησή του με τον σύλλογο, αλλά και στην οικογένειά του που είναι ιδρυτική για το μπάσκετ των Πράσινων.

"Αυτό μου άρεσε στον Παναθηναϊκό - Ηγέτης ο Παπαπέτρου - Ποιους ξεχώρισα"



"Από ο,τι πρόλαβα να δω στο παιχνίδι με την Εφές, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, υπήρχαν σημάδια βελτίωσης. Ο Πρίφτης έδωσε έμφαση στην άμυνα, ήταν καλά στημένη ομάδα και διαβασμένος ο προπονητής του. Θεωρώ ότι και φέτος θα είναι ηγέτης του ο Παπαπέτρου, ενώ οι δύο παίκτες με τα ράστα έδειξαν ότι έχουν διάθεση και ποιότητα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο, στο spοrtdog ο Ν. Καλαμπάκος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τους σοφούς. Ας περιμένουμε μέχρι να αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Υπάρχουν καινούργιοι παίκτες, καινούργιος προπονητής, όλα αυτά μετρούν. Αλλά είδα διάθεση για καλό μπάσκετ και αυτό μου άρεσε πολύ στον Παναθηναϊκό".

"Τρία σούπερ ο Νέντοβιτς - Τέλος για Παναθηναϊκό - Ρωτήστε τον Πρίφτη"

Ποιους άλλους ξεχωρίσατε;

"Μια χαρά είναι ο Παπαγιάννης, που κάνει πολύ ωραία πράγματα γενικά τα τελευταία χρόνια, ο Καββαδάς που έχει ξανά την ευκαιρία του να κάνει κάτι σε μεγάλη ομάδα. Και ο Νέντοβιτς έδειξε καλά. Όταν είναι καλά ο Νέντοβιτς δεν είναι σούπερ σκέτο για τον Παναθηναϊκό, αλλά τρία σούπερ".  

Ένα σχόλιο για τον Πρίφτη;

"Δεν είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που περιμέναμε σε σχέση με το πώς παίζει ο Πρίφτης. Θέλει χρόνο για να μοιράσει τα φύλλα. Εγώ θα συνιστούσα για όλες τις ομάδες να έχουμε υπομονή, καθώς μετά τη δεύτερη-τρίτη αγωνιστική, εκεί και προς τα τέλη του Οκτώβρη, θα έχουμε πλήρη εικόνα. Θέλω να μπει ένα τέλος στην πτωτική πορεία που είχε ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα τα τελευταία χρόνια. Και θεωρώ ότι φέτος θα γίνει αυτό".

Πού χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα;

"Για αυτό το θέμα ρωτήστε τον Πρίφτη".

"Η ρόδα σταμάτησε να γυρίζει προς τα κάτω - Αποκλείεται να μην λείπει ο Παναθηναϊκός στον Δημήτρη"

Το μπάτζετ τού Παναθηναϊκού είναι μόλις λίγο πάνω από τα 5 εκατ. ευρώ, όταν μόνο ο Μίροτιτς για παράδειγμα στην Μπαρτσελόνα ξεπερνάει το πράσινο μπάτζετ. Πώς θα σταματήσει η πτωτική πορεία στην Ευρωλίγκα;

"Αυτά τα ήξεραν, ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια για πολλούς λόγους ισορροπεί σε καταστάσεις διαφορετικές από αυτές που είχε συνηθίσει. Έτσι είναι η ζωή, αλλά νομίζω ότι αυτή η ένδειξη που έχω τώρα είναι ότι η προσαρμογή στα νέα δεδομένα γίνεται σωστά και πετυχημένα. Η ρόδα τελείωσε το γύρισμα προς τα κάτω για τον Παναθηναϊκό, αυτό πιστεύω". 

Ένας από τους λόγους που ισορροπεί σε αυτές τις καταστάσεις που λέτε ο Παναθηναϊκός, ο κύριος λόγος, είναι η αποστασιοποίηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από την ομάδα. Ευρύτερα η οικογένειά του είχε καλομάθει τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

"Στον Παναθηναϊκό υπήρχαν δύο απώλειες, ακόμα και ως φυσικές απώλειες με τον Παύλο και τον Θανάση, ενώ έχει αποστασιοποιηθεί και ο Δημήτρης τώρα. Η οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι ιδρυτική για το μπάσκετ τού Παναθηναϊκού ενώ και ο Δημήτρης είναι ιδιαίτερος με το πάθος του για τον σύλλογο. Αποκλείεται να μην του λείπει ο Παναθηναϊκός και η ενασχόληση με την ομάδα αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι κρύβει μέσα στην καρδιά του κάθε άνθρωπος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επαφή ΠΑΟ με τον ατζέντη - Ο πρώην συμπαίκτης Νοβίτσκι... τρέλανε τον Πρίφτη - Ελεύθερος απο ΝΒΑ!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags