"Μπροστά μας έχουμε ένα επίσης σημαντικό παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ηλυσιακός είναι μία ομάδα που έχει τον ίδιο προπονητή τα τελευταία δύο χρόνια. Παίζει πολύ καλό μπάσκετ, γρήγορο μπάσκετ. Αναμφίβολα, οι Τόμπσον και Χατζής με την εμπειρία τους και την ικανότητά τους να σκοράρουν κάνουν και καλύτερους τους άλλους παίκτες. Ιδιαίτερα ο Τόμπσον, ο οποίος μακράν είναι ο καλύτερός τους δημιουργός. Οι ψηλοί τους τελειώνουν πολύ καλά τα παιχνίδια. Γενικότερα, είναι μία ομάδα η οποία τρέχει πολύ καλά το γήπεδο. Χρησιμοποιεί πολλές ζώνες διαφορετικά σχήματα, οπότε για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ιδιαίτερα μετά το γεγονός ότι πάλι έχουμε μια μακρά περίοδο που δεν είμαστε όλοι μαζί για να προπονηθούμε, αλλά υποχρεούμαστε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι» είπε χαρακτηριστικά.
Ο Ιτούδης μίλησε και για την πρόσφατη νίκη επί της Ζάγκρεμπ, λέγοντας: «Την Τετάρτη είχαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Το πρώτο και το δεύτερο ήταν δύο διαφορετικά ημίχρονα σε ό,τι αφορά τη δική μας αμυντική απόδοση, γιατί επιθετικά -όπως είχαμε πει- θα βρίσκαμε τρόπους να σκοράρουμε. Είναι μία κακή αμυντικά ομάδα. Οι διαφορές, όμως, τις οποίες είχα αναφέρει στην ανάλυση που κάναμε πριν τον αγώνα παρουσιάστηκαν στο παιχνίδι. Παίζουν καλύτερα επιθετικά, έχουν προσθέσει έναν ποιοτικό παίκτη όπως είναι ο Τι Τζέι Φορντ, έχουν βελτιωθεί οι μέσοι όροι τους σε πόντους.
Σε σχέση με τους σχεδόν 50 πόντους που δεχθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, το δεύτερο ήταν τελείως διαφορετικό. Ελέγξαμε περισσότερο το πικ εντ ρολ τους, τις διεισδύσεις και τα ελεύθερα σουτ. Από το 5/6 τρίποντα που είχαν στο πρώτο, έφτασαν στο 1/9 στο δεύτερο και τα περισσότερα έγιναν υπό πίεση. Ελέγξαμε τα ριμπάουντ κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο, γιατί προερχόμασταν από ένα παιχνίδι στο οποίο δεν είχαμε την απαραίτητη ανταγωνιστικότητα κι εκρηκτικότητα που χρειάζεται και τη διάθεση για να διεκδικήσουμε τα ριμπάουντ όλη η ομάδα. Πήραμε 43 ριμπάουντ, που είναι ένας πολύ σημαντικός αριθμός. Και κερδίσαμε ακόμη ένα παιχνίδι στην Ευρωλίγκα. Το μόνο μελανό σημείο ήταν ο τραυματισμός του Σμιθ».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο