Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Σπανούλης ως... Χάρντεν, το αξέχαστο μουστάκι Μπόγρη και το καλύτερο μούσι στο ελληνικό μπάσκετ
| 2021-12-08 13:51:00

Ο Σπανούλης ως... Χάρντεν, το αξέχαστο μουστάκι Μπόγρη και το καλύτερο μούσι στο ελληνικό μπάσκετ

Sportdog Team
Ο Σπανούλης ως... Χάρντεν, το αξέχαστο μουστάκι Μπόγρη και το καλύτερο μούσι στο ελληνικό μπάσκετ

Tα πιο cult μούσια των ελληνικών παρκέ

Στο ελληνικό μπάσκετ υπάρχουν στιγμές που έχουν μείνει ανεξίτηλες στον φίλαθλο κόσμο, τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και σε συλλογικό, όπως και παίκτες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Άλλοι με τα κατορθώματά τους με την μπάλα και άλλοι με τις στυλιστικές τους επιλογές.

Κάποιοι βέβαια, αφήνοντας μούσι ή μουστάκι, κατάφεραν να τα συνδυάσουν και να εντυπωσιάσουν. Παικταράδες ή ρολίστες, δεν έχει σημασία.

Άλλωστε, η περιποίηση του προσώπου είναι μια σοβαρή υπόθεση και καλό είναι να την εμπιστευτείς σε εκείνους που γνωρίζουν, όπως στη σειρά προϊόντων Wise Men από τη Vican, η οποία προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα για τη γενειάδα, το μουστάκι, τα μαλλιά και το δέρμα σου. Η Vican δημιούργησε την ανδρική σειρά περιποίησης Wise Men βασισμένη στις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης. Εκχυλίσματα, έλαια και εξελιγμένες φόρμουλες συμβάλλουν στην περιποίηση και τη φροντίδα της ανδρικής επιδερμίδας, των μαλλιών και της γενειάδας τους.

Και φυσικά, δεν αφήνουμε στην απ΄έξω και όσους δεν έχουν ούτε μουστάκι ή γενειάδα, αφού και εκείνoι μπορούν να απολαύσουν την all in one after shave, ενυδατική και αντιγηραντική κρέμα Wise Men

Όσο οι ειδικοί θα κάνουν τη δουλειά τους, πάμε να θυμηθούμε τα πιο χαρακτηριστικά μούσια/μουστάκια, που έχουμε δει στα ελληνικά παρκέ τα τελευταία χρόνια!

Βασίλης Σπανούλης

Οι συστάσεις για τον "Kill Bill" είναι περιττές. Έγραψε ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ με την φανέλα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, κατακτώντας άπειρα πρωταθλήματα και τρεις Ευρωλίγκες. Είναι ο κορυφαίος σκόρερ και πασέρ στην διοργάνωση και φυσικά μέλος της σπουδαίας "αρμάδας" της Εθνικής Ελλάδας που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ το 2005 και το ασημένιο έναν χρόνο μετά στο Παγκόσμιο, με παράσημο την ιστορική νίκη κόντρα στις ΗΠΑ. Την άνοιξη του 2020 μας... εξέπληξε με το μούσι που είχε αφήσει τότε και το οποίο έμοιαζε αρκετά σε αυτό του... Τζέιμς Χάρντεν.

Βέβαια, ο Βασίλης Σπανούλης λίγο αργότερα αποφάσισε να... εγκαταλείψει τη γενειάδα του και να εμφανιστεί τελείως ξυρισμένος. Κάτι που μπορείτε φυσικά να κάνετε κι εσείς, ακόμα κι αν είστε παραδοσιακά «μουσάτοι». Αρκεί να χρησιμοποιήσετε τα σωστά προϊόντα για το νέο σας λουκ, όπως το Wise Men Men All in One Face Cream – 3 in 1. Επρόκειτο για το απόλυτο ανδρικό προϊόν 3 σε 1, after-shave, ενυδατική και αντιγηραντική 24ωρη κρέμα για ενυδατωμένη, ξεκούραστη και πιο ανθεκτική ανδρική επιδερμίδα.



Και για όσους έχουν την... κακή συνήθεια να κόβονται, συμβάλλει και στη γρήγορη ανάπλαση των μικροκοψιμάτων που δημιουργούνται από το καθημερινό ξύρισμα.  Προφανώς και είναι ιδανική για μετά το ξύρισμα, έχει 90,54% συστατικά φυσικής προέλευσης, είναι δερματολογικά ελεγμένη και το κυριότερο είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος!

 

Χάρης Γιαννόπουλος

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2006 από τον ΠΑΟΚ και έχει περάσει και από τις τρεις μεγάλες ομάδες του λεκανοπεδίου (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ). Έχει αγωνιστεί επίσης στην Ισπανία με την φανέλα της Μανρέσα και της Ομπραντόιρο, ενώ αυτή την εποχή φοράει την φανέλα του Προμηθέα. Πρόκειται για κλασικό σουτέρ τριών πόντων με μούσι που φέρνει σε... παππά, με το παρατσούκλι του να είναι "Έλληνας Ντατόμε", λόγω της ομοιότητας με τον Ιταλό άσο της Αρμάνι Μιλάνο.


Το μούσι και των δύο έχει γράψει... ιστορία στα ελληνικά και στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Ωστόσο, η περιποίησή του θέλει φροντίδα και αγάπη. Και για όσους θα ήθελαν να τους αντιγράψουν, θα ήταν χρήσιμο να έχουν στο νου τους το Wise Men Beard & Hair Shampoo. Είναι σαμπουάν για τα μούσια και για τα μαλλιά, με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης, το οποίο καθαρίζει σε βάθος, θρέφει, ενυδατώνει και μαλακώνει την τρίχα. Μάλιστα, αν σας αρέσουν και τα ιδιαίτερα αρώματα, διατίθεται σε...Spicy με νότες κάρδαμου & bitter orange και σε... Fresh με νότες musk & σανταλόξυλου!

 

Γιώργος Μπόγρης

Χαμό προκάλεσε τον Νοέμβριο του 2018 ο Έλληνας σέντερ όταν άφησε μουστάκι με αφορμή το κίνημα "Movember". O Μπόγρης ξεκίνησε επαγγελματικά από τον Ηλυσιακό και στη συνέχεια μεταπήδησε στον Παναθηναϊκό, ενώ για αρκετά χρόνια έπαιξε και στο εξωτερικό με τις φανέλες των Ανδόρα, Μπιλμπάο και Τενερίφη. Στον Ολυμπιακό έμεινε για μια διετία (2017-2019), ενώ αυτή την εποχή παίζει με τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ.

Κώστας Καϊμακόγλου

Πριν δύο μήνες ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τα παρκέ, τα οποία υπηρέτησε για 19 ολόκληρα χρόνια, παίζοντας σε μόλις τέσσερις ομάδες, κατά σειρά τις Νήαρ Ηστ, Μαρούσι, Παναθηναϊκό και Ούνικς Καζάν. Κατέκτησε Ευρωλίγκα με το Τριφύλλι και κύπελλο με την ρωσική ομάδα, ενώ ήταν και μέλος της Εθνικής Ελλάδας, αγωνιζόμενος σε 94 παιχνίδια με το εθνόσημο. Το μούσι του άφησε... εποχή και είναι από τα πιο χαρακτηριστικά Ελλήνων παικτών που έχουμε δει ποτέ. Είμαστε σίγουροι ότι αν είχε τη δυνατότητα, προϊόντα της σειράς Wise Men θα χρησιμοποιούσε για την περιποίησή του.

Βέβαια, όσοι θέλουν να… ακολουθήσουν το τριχωτό παράδειγμά του, θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζουν το Wise Men Beard Oil.  Είναι λαδάκι το οποίο μαλακώνει και δίνει λάμψη στο μούσι του άνδρα χωρίς να λαδώνει. Δεν θέλει και κόπο, 2-3 σταγόνες αρκούν για να δώσετε λάμψη και αναζωογόνηση στο μούσι σας!
 

 

Γιάννη Γκαγκαλούδης

Πρόκειται για έναν από τους πιο... τρελούς -με την καλή έννοια- καλαθοσφαιριστές του ελληνικού μπάσκετ, που στα 43 του χρόνια το λέει ακόμα η... περδικούλα του, αφού συνεχίζει να αγωνίζεται με την φανέλα του Αμαρουσίου στην Α2. Ο Γκαγκαλούδης πέρασε από πολλές ομάδες στην Ελλάδα, αλλά και από την Βίρτους Ρόμα στην Ιταλία, όμως η μοναδική του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός, κάτι που έχει δηλώσει επανειλημμένως ο ίδιος. Λατρεύεται από τους φίλους του Τριφυλλιού και φυσικά τους μπασκετόφιλους, που γουστάρουν να τον βλέπουν να παίζει σαν να είναι ακόμα... 20άρης.

Για πάνω από μία 20ετία εμφανίζεται στα παρκέ με τη χαρακτηριστική γενειάδα του, η οποία... φοριέται πλέον και από τους περισσότερους άνδρες στην καθημερινή τους ζωή. Όσοι λοιπόν ακολουθούν το στυλ του και είναι πολλοί, καλό θα είναι να γνωρίζουν το Wise Men Beard Jelly Oil. Είναι λάδι σε μορφή gel  που προστατεύει, τιθασεύει και μαλακώνει τα γένια και τα μαλλιά του άντρα. Δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας και είναι μία εξελιγμένη φόρμουλα που απλώνεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα αφήνοντας αίσθηση απαλότητας για ώρες.
 

 

Η σειρά Wise Men περιλαμβάνει και άλλα προϊόντα:

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα της σειράς Wise Men ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags