Facebook Pixel "Εκείνη τη στιγμή γέλασα!"
| 2011-12-05 12:02:00

"Εκείνη τη στιγμή γέλασα!"

"Εκείνη τη στιγμή γέλασα!"

Τι ένιωσε ο Πατ Καλάθης όταν άκουσε τη φράση από τον εκφωνητή του ΟΑΚΑ: "ο Νικ Καλάθης δίνει στον Πατ Καλάθη και εκείνος σκοράρει".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πατ Καλάθη στη "SportDay":

Για τη νίκη και τον εαυτό του:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που νικήσαμε, παίζοντας με τον τρόπο που παίξαμε. Από την πλευρά μου, πιστεύω ότι πήγα καλά. Δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις και όποτε έχω την ευκαιρία να παίξω, θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Εχω ακόμα δουλειά, γιατί βρίσκομαι σε ομάδα με υψηλές απαιτήσεις στην οποία ο καθένας έχει ξεχωριστό ρόλο. Είναι φανταστικό να είσαι μέλος του Παναθηναϊκού.

Και είναι ακόμα πιο φοβερό το συναίσθημα, όταν πατάς παρκέ είτε αγωνίζεσαι για 10'', είτε για 20'. Είναι εμπειρία να φοράς αυτή τη φανέλα, να έχεις αυτούς τους συμπαίκτες, αυτό το τεχνικό τιμ και αυτό τον κόσμο. Και σίγουρα το ρόστερ μας έχει ταλέντο και ποιότητα. Ο καθένας πρέπει να είναι έτοιμος να βοηθήσει, ανά πάσα στιγμή. Πρέπει να ξεκουράζεται και ο Διαμαντίδης, γιατί έχει δώσει πολλά στην ομάδα και χρειάζεται ανάσες".

Για τη φράση του εκφωνητή του γηπέδου: «ο Νικ Καλάθης δίνει στον Πατ Καλάθη και εκείνος σκοράρει»

"Εκείνη τη στιγμή γέλασα! Μου θύμισε τα παιδικά μας χρόνια. Δεν έχω λόγια να χαρακτηρίσω το συναίσθημα του να αγωνιζόμαστε μαζί".

Για την ήττα (79-70) από την Καβάλα στην προηγούμενη αγωνιστική

"Να μην υποτιμάμε τους αντιπάλους μας, να δίνουμε πάντα το 100% όπου και αν βρίσκεται η διαφορά, να πολεμάμε συνέχεια. Θα έλεγα ότι υποτιμήσαμε την Καβάλα και το εκμεταλλεύτηκε. Επαιξε ωραίο μπάσκετ και μας πλήγωσε. Στο τέλος της ημέρας, βγήκαμε πιο δυνατοί".

Για το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας

"Η Ζαλγκίρις θα είναι διαφορετική σε σχέση με το πρώτο ματς, επειδή έχει “δεθεί” περισσότερο. Θα μας πει ο κόουτς τι πρέπει να κάνουμε για να νικήσουμε. Σίγουρα χρειάζεται διάρκεια, να είμαστε προσεκτικοί και να μην κάνουμε λάθη".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags