Παναθηναϊκός: Επιβεβαίωση SPORTDOG! Παίρνει Γιόβιτς. Και τα λέγαμε και τα γράφαμε, ότι ο παίκτης είναι φαβορί για να πάρει τον δρόμο για το ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός έχασε και στο Μιλάνο από την Αρμάνι, «φωνάζοντας» για μία ακόμη φορά ότι θέλει άμεσα ενίσχυση! Το 75-54 από την ιταλική ομάδα ήχησε βαριά... Όπως αναφέρθηκε και στο match report της αναμέτρησης, αποτέλεσε συντριβή για Παναθηναϊκό, ο οποίος σταμάτησε να παίζει στο δεύτερο ημίχρονο και"φωνάζει" για μεταγραφή!

«Έχασε το ματς, κλείνει τον Γιόβιτς», είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της SportDay.

Πρόκειται για επιβεβαίωση όσων έγραφε το SPORTDOG στο θέμα με τίτλο «Απέτυχε το τρικ Πρίφτη στο Μιλάνο - Μπάρτσα, Ολυμπιακός και... μεταγραφή άμεσα - Βρέθηκε ο εκλεκτός»

Έγραψε συγκεκριμένα η στήλη «Pick n' Scroll», «την ίδια ώρα κινείται και το θέμα της μεταγραφής με τον Στέφαν Γιόβιτς να είναι φαβορί για να πάρει τον δρόμο για το ΟΑΚΑ.

Ο Σέρβος πλέι-μέικερ δεν είναι ακόμη έτοιμος από τον τραυματισμό του, αλλά σε 15 μέρες υπολογίζεται ότι θα είναι σε καλή κατάσταση.

Ο Δημήτρης Πρίφτης τον θέλει τον Γιόβιτς στον Παναθηναϊκό και έτσι πολύ δύσκολα δεν θα γίνει αυτή η μεταγραφή. Αν γίνει, τότε είναι πιθανό να φύγει κάποιος από τους υπάρχοντες ξένους της ομάδας».