Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Κρότο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες το ρεπορτάζ που θέλει τους Πράσινους να έχουν κλείσει τον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ, καθώς το προηγούμενο διάστημα είχε φανεί ότι ήταν πολύ κοντά στους Πειραιώτες.

 

Το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Αντρέα Παπαντωνίου, παλαίμαχο άσο τού Τριφυλλιού που βρίσκεται αμέτρητα χρόνια στα παρκέ, προκειμένου να μάθουμε την άποψή του για τη μεταγραφή τού 16χρονου άσου στους Πράσινους.

 

"Μιλάμε για μεγάλο ταλέντο αλλά ποιος νεαρός παίκτης έπαιξε σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια; Ο Χαραλαμπόπουλος, για παράδειγμα, έπαιξε; Ο Λούντζης, ο Κόνιαρης;", ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog ο Α. Παπαντωνίου και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Σε αυτή την ηλικία θα πρέπει να πηγαίνουν σε ομάδες που θα παίξουν μπάσκετ, σε αυτές τις ομάδες επιπέδου Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός μόνο προπόνηση βάζουν τα παιδιά να κάνουν σε αυτή την ηλικία, δεν έχει νόημα".

 

Γιατί πιστεύετε ότι δεν δίνουν χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά αυτές οι ομάδες;

 

"Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θέλουν αποτελέσματα, τίτλους, παίζουν στην Ευρωλίγκα, δεν τους δείχνουν εύκολα εμπιστοσύνη. Για παράδειγμα ο Καλαϊτζάκης πήγε στον ΝΒΑ, δεν μπορούσε να παίζει 15 λεπτά στον Παναθηναϊκό; Με τη λογική μιλάω, ως άνθρωπος του μπάσκετ".

 

Μια μεταγραφή που έμοιαζε κλεισμένη από τον Ολυμπιακό ήρθε τούμπα από την παρουσία του Διαμαντίδη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

 

"Μα είναι αδέρφια ο Διαμαντίδης με τον Χατζηβρέττα. Το θέμα όμως είναι να δώσει στον παίκτη ο Παναθηναϊκός προοπτική. Ίσως τον αποκτήσουν τώρα και τον δώσουν δανεικό σε κάποια ομάδα για να παίζει τακτικά και κάνει προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό. Κάτι τέτοιο είχαμε ζητήσει και για τον Θανάση Αντετοκούνμπο".

 

Πότε έγινε αυτό;

 

"Την εποχή που ήμουν στον Ηλυσιακό μαζί με τον Δημήτρη Παπανικολάου, είχαμε ζητήσει να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός τον Θανάση Αντετοκούνμπο και να μας τον δώσει σε εμάς με τη μορφή δανεισμού, για να παίζει διαρκώς. Αλλά υπήρχε πρόβλημα με τα χαρτιά του και δεν είχε προχωρήσει. Χρειάζεται όμως μια ομάδα σε αυτές τις νεαρές ηλικίες για να παίζουν διαρκώς οι παίκτες".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα μεγατόνων από τον Παναθηναϊκό - ΤΡΕΛΟ... χουνέρι σε Αγγελόπουλους πριν το ΣΕΦ!