Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Επίσημο! Αυτός είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής μπάσκετ - Πραγματικότητα το όνειρο!
| 2022-03-18 22:18:00

Επίσημο! Αυτός είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής μπάσκετ - Πραγματικότητα το όνειρο!

Sportdog Team
Επίσημο! Αυτός είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής μπάσκετ - Πραγματικότητα το όνειρο!

Νέα σελίδα για την επίσημη αγαπημένη αφού έγινε γνωστός ο άνθρωπος που θα διαδεχθεί τον Ρικ Πιτίνο στον πάγκο της ομάδας, με το όνομα να κάνει πολλούς να... ανυπομονούν.

ΕΟΚ: Μεγάλη στιγμή για την επίσημη αγαπημένη μιας και το βράδυ της Παρασκευής (18/3) η Ομοσπονδία τα βρήκε σε όλα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με αποτέλεσμα να ανακοινώσει την πρόσληψη του Δημήτρη Ιτούδη ως Ομοσπονδιακό τεχνικό.

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει ότι νέος Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ανδρών είναι ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο Προεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης θέλει να ευχαριστήσει την ΤΣΣΚΑ και τον πρόεδρο κ. Βατούτιν προσωπικά για τη συνεργασία που είχαν όλο αυτό το διάστημα, η οποία οδήγησε στην θετική ανταπόκριση του αιτήματος της Ομοσπονδίας», αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Ο Δημήτρης Ιτούδης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Αντρέι Βατούτιν και όλο τον οργανισμό της ΤΣΣΚΑ επειδή μου άναψαν το πράσινο φως και μου επέτρεψαν να κοουτσάρω την Εθνική ομάδα της χώρας μου. Είναι μια πραγματικά μεγάλη, τεράστια τιμή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κ. Λιόλιο και άλλους ανθρώπους στην Ομοσπονδία για το ενδιαφέρον τους και την προσπάθεια που έκαναν να με φέρουν σε αυτή τη θέση.

Οπως έχω ξαναπεί, κάτι που θέλεις βαθιά μέσα στην καρδιά σου, γίνεται πραγματικότητα, δημιουργείς τον κόσμο στον οποίο ζεις. Ξέρω τις προσδοκίες. Οι Έλληνες είναι υπερήφανος λαός, αγαπούν το μπάσκετ, τους προσφέρει ευτυχία. Ξέρω επίσης τις υποχρεώσεις μας. Εύχομαι οι παίκτες μας παραμένουν υγιείς και προσδοκώ να δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί».

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την ΤΣΣΚΑ και τον πρόεδρο κ. Βατούτιν προσωπικά για τη συνεργασία όλη αυτή την περίοδο, η οποία οδήγησε στη θετική ανταπόκριση του αιτήματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags