Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν γίνεται αυτά! Επική σκηνή με Ολυμπιακό, Μενεγάκη και τον Ντουράντ να γίνεται... Μπουκουράν (vid)
| 2022-05-05 18:26:00

Δεν γίνεται αυτά! Επική σκηνή με Ολυμπιακό, Μενεγάκη και τον Ντουράντ να γίνεται... Μπουκουράν (vid)

Sportdog Team
Δεν γίνεται αυτά! Επική σκηνή με Ολυμπιακό, Μενεγάκη και τον Ντουράντ να γίνεται... Μπουκουράν (vid)

Οι επιτυχίες του Ολυμπιακού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ δεν πέρασαν απαρατήρητες από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μόνο που εκτός των άλλων χάρισε και απίστευτες στιγμές γέλιου.

Ολυμπιακός: Ερυθρόλευκη... βάφτηκε η Τετάρτη (4/5) μιας και οι Πειραιώτες κατέκτησαν τόσο το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο με τη νίκη στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ με 1-2, ενώ λίγο αργότερα κερδίζοντας με 94-88 τη Μονακό πήραν την πρόκριση στο final four του Βελιγραδίου.

Τα γεγονότα αυτά δεν έμειναν ασχολίαστα από την Ελένη Μενεγάκη, με την δημοσιογράφο, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, να εμφανίζεται μάλιστα στο πάνελ με μπλούζα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, όμως προφανώς και δεν έλειψαν οι απίθανες στιγμές με την γνωστή παρουσιάστρια να μην γνωρίζει ποιος είναι ο Κέβιν Ντουράντ και να τον μπερδεύει με γνωστό συγκρότημα, ενώ στο άκουσμα του ονόματός του θυμήθηκε και έναν ράπερ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν όλοι σε γέλια.
 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags