Facebook Pixel Μάριο Χεζόνια: Πάει να γίνει... προδότης ο Χεζόνια! "Ήδη κλεισμένη η μεταγραφή του"
| 2022-05-24 18:54:00

Πάει να γίνει... προδότης ο Χεζόνια! "Ήδη κλεισμένη η μεταγραφή του"

Sportdog Team
Πάει να γίνει... προδότης ο Χεζόνια! "Ήδη κλεισμένη η μεταγραφή του"

Σημαντικές εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ φαίνεται ότι θα έχουμε το προσεχές καλοκαίρι μιας και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ο Super Mario είναι έτοιμος να δημιουργήσει... χάος με τις επιλογές του.

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μάριο Χεζόνια διανύει μία πολύ καλή σεζόν με την φανέλα της Ούνικς Καζάν στην Ρωσία και μάλιστα αναδείχθηκε MVP της VTB, όμως λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα φαίνεται ότι το προσεχές καλοκαίρι θα αποχωρήσει με τα δημοσιεύματα να βάζουν... φωτιές.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν ότι ο Κροάτης έχει ήδη κλείσει στην Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που σίγουρα δεν θα αρέσει στους φίλους της Μπαρτσελόνα, με τον Super Mario φέτος να έχει μετρήσει 7.9 πόντους, 7.1 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ κατά μέσο όρο στην κανονική περίοδο της VTB League σε 21 παιχνίδια, ενώ στα playoffs είχε αντίστοιχα 20.6 πόντους, 8 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ σε 7 εμφανίσεις, ενώ στην Euroleague 14.2 πόντους με 34.9% στο τρίποντο, 6.1 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ κι 1.2 κλεψίματα ανά 29.6′ σε 25 παρουσίες, μέχρι την αποβολή των Ρώσων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags