Facebook Pixel Οι μπούκερς "φτιάχνουν" τους Παναθηναϊκούς! Επιστρέφουν Χεζόνια-Καλάθης;
| 2022-06-20 17:12:00

Οι μπούκ "φτιάχνουν" τους Παναθηναϊκούς! Επιστρέφουν Χεζόνια-Καλάθης;

Οι μπούκ "φτιάχνουν" τους Παναθηναϊκούς! Επιστρέφουν Χεζόνια-Καλάθης;

Το Τριφύλλι θα μπορέσει ξανά να διεκδικήσει ονόματα από την ελεύθερη αγορά και τα στοιχήματα έχουν πάρει στην κυριολεξία φωτιά με τους μπούκερς να βάζουν στο στόχαστρο παίκτες από το πάνω ράφι.

Παναθηναϊκός: Τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη δραστηριότητα στον Παναθηναϊκό, μετά και από την επίσημη ανακοίνωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως «στο ελληνικό μπάσκετ θα επαναφέρουμε την κανονικότητα» και πως «αγωνιστικό πρέπει να χτίσουμε σχεδόν από το μηδέν και θα το κάνουμε». Κάτι που σημαίνει ότι το Τριφύλλι μετά από την τελευταία διετία του περιορισμένου μπάτζετ, θα πάψει να είναι ομάδα της λογικής «έσοδα - έξοδα» για το μπάτζετ.

Αυτομάτως, λοιπόν, θα μπορέσει ξανά να διεκδικήσει ονόματα από την ελεύθερη αγορά όπως είναι αυτό του Μάριο Χεζόνια και πιθανόν σε λίγο καιρό αυτό του Νικ Καλάθη, ο οποίος φαντάζει απίθανο να μείνει κάτοικος Βαρκελώνης μέχρι το 2023 που λήγει και το συμβόλαιό του.

Ξεκινώντας από την περίπτωση του Κροάτη φόργουορντ είναι δεδομένο ότι σε έναν κανονικό Παναθηναϊκό θα είχε ρόλο βασικού, αρκεί βέβαια να καλυφθεί και το συμβόλαιό του. Το κασέ του δεν το λες και ιδιαίτερα... χαμηλό, οπότε για να επέστρεφε στην Ελλάδα θα έπρεπε να έριχνε αρκετά και τις απαιτήσεις του, ανεξάρτητα από την αύξηση που υπάρξει στο πράσινο μπάτζετ και από το γεγονός ότι στην ίδια θέση υπάρχει ο Ιωάννης Παπαπέτρου που έχει αυτή τη στιγμή το υψηλότερο συμβόλαιο στην ομάδα.
 
Όπως και να έχει οι μπουκ δίνουν ως φαβορί για την επόμενη ομάδα του την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μάλιστα αποδέσμευσε τον Τέιλορ και αυτή η επιλογή δίνεται στο 1.85. Δεύτερο φαβορί είναι οι πράσινοι στο 3.25, ενώ η Παρτίζαν πλαισιώνει την πρώτη τριάδα στο 4.00. Κοινώς, η επιστροφή του στη χώρα μας δεν είναι ούτε το επικρατέστερο σενάριο, ούτε όμως και κάτι απίθανο. 

Από εκεί και πέρα όσον αφορά τον Νικ Καλάθη, κάθε συζήτηση μέχρι να μείνει ελεύθερος είναι ανούσια. Ωστόσο το πρώτο δεδομένο είναι πως από τους Ισπανούς παίρνει 1.8 εκατ. ευρώ. Βέβαια αυτό το συμβόλαιο το είχε υπογράψει στα 31 του και πλέον μπαίνει σιγά σιγά στα 34. Στην περίπτωση που αποδεσμευτεί και πάρει και αποζημίωση στον Παναθηναϊκό θα έκαναν κίνηση, η οποία θα μπορούσε να φτάσει και το 1.2 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο ακόμη είναι νωρίς και θα περιμένουμε τις εξελίξεις. Το μόνο δεδομένο για την ώρα είναι οι μαζικές αλλαγές στους ξένους και ο ερχομός του Παρίς Λι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags