Facebook Pixel Δύο καλές ειδήσεις σε συσκευασία μιας!
| 2011-12-25 16:23:00

Δύο καλές ειδήσεις σε συσκευασία μιας!

Δύο καλές ειδήσεις σε συσκευασία μιας!

Η φάρα μας δεν είναι και από τις καλύτερες. Γνωστό αυτό. Είναι όμως κάποιες φορές που νοιώθεις υπερηφάνεια. Γράφει ο Άγγελος Μενδρινός.

Το Σάββατο δημοσιεύτηκε στη «Πράσινη» μια εξαιρετική συνέντευξη του Στράτου Περπέρογλου στoν Δημήτρη Κοντό όπου αφηγείτο την άγνωστη σε πολλούς περιπέτεια της υγείας του.

Μια θρόμβωση στο πόδι λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη μπασκετική του καριέρα, ίσως, σε ακραία περίπτωση και την ίδια του τη ζωή. Ο ίδιος για ένα εξάμηνο σχεδόν πέρασε τον δικό του Γολγοθά μέχρι να φθάσει στην… Ανάσταση, στο τέλος της περιπέτειας και στη συνέχιση της παλιάς του ζωής με την… γλυκιά της ρουτίνα. Προπονήσεις, αγώνες, φωνές από τον Ομπράντοβιτς, οικογένεια…

Ο Περπέρογλου έκανε τη καλύτερη… τάπα στην ατυχία που πήγε να τον χτυπήσει ύπουλα και μπράβο στο κουράγιο που είχε, αλλά και στην απόφασή του να μιλήσει για πρώτη φορά δημόσια για αυτά που πέρασε.

Από την άλλη όμως κι η δημοσιογραφία στάθηκε στο ύψος της. Ήταν δίπλα στον Περπέρογλου. Τόσοι μήνες μόνο κάτι μισόλογα ακούστηκαν ότι ο τραυματισμός του δεν ήταν και τόσο μυϊκός, δεν είχε σχέση με τους τόσους και τόσους που ταλαιπωρούν τους συναθλητές του. Ήταν κάτι σοβαρότερο. Κανείς όμως δεν μίλησε, κανείς δεν έσπασε το… εμπάργκο που είχαν αποφασίσει να επιβάλουν οι ρεπόρτερ για να μπορέσει ο άνθρωπος να ασχοληθεί απερίσπαστος με την θεραπευτική του αγωγή.

Κάποιες φορές η ανθρωπιά, η βοήθεια προς τον συνάνθρωπο προηγείται της ενημέρωσης. Η δημοσιοποίηση του προβλήματος του Περπέρογλου μόνο πρόβλημα θα δημιουργούσε στον ίδιο και στην οικογένειά του. Ενοχλητικά τηλεφωνήματα και αιτήσεις για συνεντεύξεις σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις. Χωρίς την ενημέρωση για την υγεία του τα αρπακτικά του «κίτρινου τύπου» έμειναν μακριά από την ιστορία. Και με την εξιστόρηση της περιπέτειάς του χάθηκε και η μαγκιά του αποκλειστικού. Πως μπορείς να πουλήσεις αίμα και πόνο σε ένα θέμα που όλοι, πλέον, γνωρίζουν;

Αυτά τα Χριστούγεννα έκρυβαν δύο καλές ειδήσεις σε συσκευασία ενός. Ένας αθλητής με πολλά χρόνια δράσης μπροστά του ξεπέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα και η δημοσιογραφίαν διατήρησε σε μία περίπτωση τη χαμένη της αξιοπρέπεια.
Σε μια περίοδο που όλα καταρρέουν δεν είναι και άσχημα. Δε νομίζετε;

Χρόνια σας πολλά!

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags