Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Έκπληξη Ιτούδη στη 12αδα - "Κόβει" τον παίκτη που ξεχώρισε στην Εθνική - Ανατροπή με Παπαγιάννη
| 2022-08-24 23:03:00

Έκπληξη Ιτούδη στη 12αδα - "Κόβει" τον παίκτη που ξεχώρισε στην Εθνική - Ανατροπή με Παπαγιάννη!

του Pick n' Scroll
Έκπληξη Ιτούδη στη 12αδα - "Κόβει" τον παίκτη που ξεχώρισε στην Εθνική - Ανατροπή με Παπαγιάννη!

Ποιος θα μείνει εκτός Eurobasket και η απόφαση για τον Αγραβάνη! Η Ελλάδα ετοιμάζεται για το σπουδαία παιχνίδι με την Σερβία, όμως παράλληλα... δουλεύει σκληρά και για τη μεγάλη διοργάνωση όπου στόχος είναι φυσικά το μετάλλιο. Ποια θα είναι όμως η ομάδα που θα βρεθεί εκεί;

Η Εθνική προετοιμάζεται για τις μεγάλες μάχες του Ευρωμπάσκετ, αλλά πριν από αυτές έχει δύο παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το πιο λαμπερό είναι αύριο με την Σερβία στο Βελιγράδι, ενώ την Κυριακή υποδέχεται το Βέλγιο στο κατάμεστο ΟΑΚΑ. Εννοείται ότι το ιδανικό θα είναι να κάνει δύο νίκες στη προσπάθεια για πρόκριση. Και με μία, όμως, θα είναι ικανοποιημένη, καθώς μάλιστα η κατάσταση (για την πρόκριση) είναι στα χέρια της.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης και ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν βρίσκονται στο Βελιγράδι για το αυριανό παιχνίδι, αλλά εκτός απροόπτου στο Ευρωμπάσκετ θα δώσουν το παρών. Ο Παπαπέτρου έχει τύχη να παίξει και την Κυριακή με το Βέλγιο.

Οσο περνάνε οι ώρες μεγαλώνει και η αγωνία για την τελική 12άδα. Ενας παίκτης, πάντως, που δεν είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί στο Ευρωμπάσκετ, έχει κλέψει την παράσταση με την μέχρι τώρα παρουσία του. Είναι ο Λεωνίδας Κασελάκης, ο οποίος έχει αφήσει εξαιρετικά ικανοποιημένο τον Δημήτρη Ιτούδη. Ο Κασελάκης, που θα είναι και αρχηγός στο Περιστέρι της επόμενης χρονιάς, είναι ο πιστός στρατιώτης, που θέλει κάθε προπονητής. Αυτά, που του ζητάει ο Ιτούδης, τα κάνει και με το παραπάνω, έχοντας αποσπάσει έτσι την θετική γνώμη του κορυφαίου Ελληνα προπονητή.

Ο Ιτούδης δεν θα αργήσει να αποφασίσει για την τελική 12άδα. Από παικτικής πλευράς, θα είχε τον Κασελάκη στην αποστολή για το Μιλάνο. Επειδή, όμως, είναι πιθανό να επιλέξει παίκτη για άλλη θέση, τότε σε αυτή την περίπτωση ο Κασέλ δεν θα πάει στο Ευρωμπάσκετ. Ο Δημήτρης Αγραβάνης από την πλευρά του δείχνει να έχει σίγουρη την θέση του. Για τον επιπλέον λόγο ότι δεν είναι έτοιμος ο Γιώργος Παπαγιάννης και μπορεί να χρειαστεί να δώσει λύσεις και στην θέση «5» για κάποιο διάστημα. Κάτι, που δεν μπορεί λόγω σωματικών προσόντων ο Κασελάκης.

Το πότε θα αποφασίσει ο Ιτούδης για την τελική 12άδα δεν έχει αναφερθεί. Το πιο πιθανό, όμως, είναι να γίνει, αφού περάσει και ο αγώνας με το Βέλγιο. 
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Εθνική έχει επιτέλους προπονητή και στρατηγική με Γιάννη - Τι μπασκετάρα θα έπαιζε ο Αγραβάνης! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags