Facebook Pixel Επίσημα και χριστουγεννιάτικα ο Τσιάκος!
| 2011-12-26 22:41:00

Επίσημα και χριστουγεννιάτικα ο Τσιάκος!

Επίσημα και χριστουγεννιάτικα ο Τσιάκος!

Την απόκτηση του Γιώργου Τσιάκου ανακοίνωσε ο Ηλυσιακός τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, με τον παίκτη να δηλώνει ενθουσιασμένος με την μεταγραφή του στην ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη.

"Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Τσιάκου. Ο 29χρονος (ημ.γεν. 19/07/1982) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο Τσιάκος έχει αγωνιστεί στους Πρωτέα Βούλας, Μαρούσι, Νήαρ Ηστ, Κολοσσό, ΑΕΛ, ΠΑΟΚ, Βέντσπιλς και Περιστέρι) και με ύψος 2.04 μ. καλύπτει τις θέσεις των ψηλών".

Σε δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Τσιάκος στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας τόνισε ότι είναι μεγάλη ευκαιρία για εκείνον η μεταγραφή του στον Ηλυσιακό μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο παίκτης:
"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή μου στον Ηλυσιακό, μία από τις ιστορικότερες ομάδες του ελληνικού μπάσκετ. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Παντελή Γαμπιεράκη και τον κόουτς, κ. Κώστα Φλεβαράκη, που με πίστεψαν και μου έδωσαν την ευκαιρία έπειτα από μία δύσκολη στιγμή. Ο Ηλυσιακός διακρίνεται για την εύρυθμη λειτουργία του, τη σοβαρότητα σε όλους τους τομείς και τον επαγγελματισμό και θεωρώ ότι είναι μεγάλη τύχη να είσαι μέλος στη συγκεκριμένη ομάδα".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags