Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Αποθέωσε παίκτη-έκπληξη ο Ιτούδης - Αποκάλυψη για Παπαγιάννη και Κώστα - Παίζουν με Ιταλία;
| 2022-09-02 20:44:00

Αποθέωσε παίκτη-έκπληξη ο Ιτούδης - Αποκάλυψη για Παπαγιάννη και Κώστα - Παίζουν με Ιταλία;

Sportdog Team
Αποθέωσε παίκτη-έκπληξη ο Ιτούδης - Αποκάλυψη για Παπαγιάννη και Κώστα - Παίζουν με Ιταλία;

Πού εστίασε ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας μετά τη δραματική νίκη επί της Κροατίας και τι δήλωσε για την κατάσταση των τραυματιών ενόψει του δεύτερου αγώνα στον όμιλο.
 

Εθνική Ελλάδας: Ο Δημήτρης Ιτούδης έκανε ειδική μνεία στην καθοριστική εμφάνιση του Δημήτρη Αγραβάνη μετά τη νίκη επί της Κροατίας, ενώ σχολίασε τις πιθανότητες που έχουν οι Κώστας Αντετοκούνμπο και Γιώργος Παπαγιάννης να αγωνιστούν κόντρα στην Ιταλία (3/9, 22:00).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κάναμε την πρώτη μας νίκη, παρά τις αντιξοότητες που είχαμε στη διάρκεια του αγώνα και πριν από αυτόν.

Η Κροατία δεν είναι ομάδα που θα παρατούσε το παιχνίδι, έχουν αθλητικό εγωισμό, τους δώσαμε κι εμείς αρκετά πράγματα και χαλαρώσαμε στο +16. Δεν έχουμε τέτοιου είδους νοοτροπία και αυτό το παιχνίδι θα μας διδάξει, θα μας δώσει πολλή δουλειά στο βίντεο.

Έχουμε αύριο την Ιταλία που παίζει κι αυτή small ball. Σε ένα τουρνουά δεν σκεφτόμαστε μακριά. Ευχαριστούμε τον κόσμο, ήταν καταπληκτικός.

Πάντα βρίσκουμε κάποιον αθλητή που έρχεται από τον πάγκο είναι σημαντικό. Σήμερα ο Αγραβάνης ήταν καταπληκτικός. Θα δούμε αν θα παίξουν αύριο ο Παπαγιάννης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Έχουμε σεβασμό απέναντι στον Παναθηναϊκό και όλες τις ομάδες που μας παραχωρούν τους παίκτες τους. Θεωρώ πως ο Παπαγιάννης έχει ελπίδες να αγωνιστεί αύριο».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags