Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγχαρητήρια Ιτούδη στην Ομάδα! "Παράδειγμα ο Γιάννης" - Τί είπε για Βερολίνο
| 2022-09-04 01:06:00

Συγχαρητήρια Ιτούδη στην Ομάδα! "Παράδειγμα ο Γιάννης" - Τί είπε για Βερολίνο

Sportdog Team
Συγχαρητήρια Ιτούδη στην Ομάδα! "Παράδειγμα ο Γιάννης" - Τί είπε για Βερολίνο

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Ιτούδης μετά τη νίκη της Ελλάδας εναντίον της Ιταλίας, κρατώντας παράλληλα χαμηλά τη μπάλα.

Για τον στόχο που έχει η Ελλάδα και στα επόμενα παιχνίδια μίλησε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Είπε μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός τεχνικός στη Συνέντευξη Τύπου:

«Μείναμε ανταγωνιστικοί. Ήμασταν πάντα εκεί. Στις κακές στιγμές μας οι Ιταλοί επέστρεψαν, παίζοντας με χαμηλά σχήματα και με καλούς σουτέρ. Χάσαμε τη μάχη των ριμπάουντ αλλά στο τέλος βελτιωθήκαμε. Ενα θετικό στοιχείο είναι πως ο Παπαγιάννης επέστρεψε, νιώθει καλά. Συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα.

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Έχουμε έναν παίκτη με υψηλό κίνητρο και μπορεί να κάνει σπουδαία πράματα. Ηγείται και είναι το παράδειγμα για πολλά παιδιά».

Και συνέχισε: «Είμαστε μια ομάδα με παίκτες που δουλεύουν ο ένας για τον άλλον. Μπορούμε να τρέξουμε και να πάμε στο τρανζίσιον. Θα ήμουν χαζός αν τραβούσα πίσω την ομάδα μου που έχει αυτή την ικανότητα».

Για τις νίκες με Ιταλία και Κροατία: «Δεν είναι εύκολο. Το να είσαι ανταγωνιστικός κάθε μέρα, άσχετα αν είσαι τραυματισμένος, ή παίζεις κάθε μέρα είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε να μείνουμε ανταγωνιστικοί σε κάθε επίπεδο. Σήμερα κάναμε ένα καλύτερο βήμα. Εχουμε σπουδαίους αντιπάλους και δεν παίζουμε μόνοι μας στο γήπεδο».

Για τη συνέχεια και αν σκέφτεται το Βερολίνο και τη φάση των "16": «Αύριο έχουμε ρεπό. Το Βερολίνο είναι υπέροχη πόλη, έχω πολλές καλές αναμνήσεις αλλά είναι πολύ μακριά. Ας μείνουμε στο Μιλάνο που είναι επίσης ωραία πόλη και για το επόμενο παιχνίδι μας».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags