Παρά το εξαιρετικό της ξεκίνημα στο Eurobasket 2022 και τις νίκες απέναντι σε Κροατία και Ιταλία, ο Δημήτρης Ιτούδης έχει αναγκαστεί με το... καλημέρα στη διοργάνωση να διαχειριστεί δύο μεγάλες απώλειες. Εκείνες των Γιώργου Παπαγιάννη και Κώστα Αντετοκούνμπο.

Κι αν ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι καλά και έχει πάρει ήδη κάποιο χρόνο έστω στο παρκέ, ο Κώστας ακόμα βρίσκεται στα πιτς. Τα τελευταία νέα που προκύπτουν όμως για την κατάσταση του διεθνούς σέντερ, είναι κάτι παραπάνω από θετικά.

Την Κυριακή (4/9) ο 25χρονος πρώην ψηλός της Βιλερμπάν ανέβασε για πρώτη φορά ρυθμούς στην προπόνησή του, ενώ το πρωί της Δευτέρας πήγε στο «Mediolanum Forum» για να κάνει ατομικό πρόγραμμα. Ωστόσο, σύντομα, θα είναι σε θέση να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς με τους συμπαίκτες του.

Έτσι, αν όλα κυλήσουν ομαλά και δεν αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή, ο Κώστας θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της Ελλάδας κόντρα στην Ουκρανία ή το αργότερο στο επόμενο ματς με τους Εσθονούς, προλαβαίνοντας άρα να επιστρέψει από τους ομίλους κιόλας του Eurobasket.