Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Αποκάλυψη Ιτούδη για Γιάννη Αντετοκούνμπο - Έχει ενοχλήσεις - Θα παίξει με Ουκρανία;
| 2022-09-05 20:38:00

Αποκάλυψη Ιτούδη για Γιάννη Αντετοκούνμπο - Έχει ενοχλήσεις - Θα παίξει με Ουκρανία;

Sportdog Team
Αποκάλυψη Ιτούδη για Γιάννη Αντετοκούνμπο - Έχει ενοχλήσεις - Θα παίξει με Ουκρανία;

Σε... αναμμένα κάρβουνα οι Έλληνες φίλαθλοι για τον σούπερ σταρ της Εθνικής, ο οποίος δεν αγωνίστηκε απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία.

Εθνική Ελλάδας: Ο Δημήτρης Ιτούδης αποκάλυψε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προφυλάχθηκε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία, ωστόσο τόνισε πως θα αγωνιστεί κανονικά απέναντι στην Ουκρανία (6/9, 18:00).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

Για τη νίκη και την πρόκριση: «Καταρχάς ευχαριστούμε τους 1.500 Έλληνες που είναι εδώ και τους 11 εκατομμύρια στην Ελλάδα, αλλά και τους 22 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο που στηρίζουν την Εθνική από καρδιάς. Προκριθήκαμε και μαθηματικά σήμερα. Αλλά το Βερολίνο είναι μακριά, έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια. 

Για την εμφάνιση των Παπαγιάννη και Σλούκα: «Κρατάμε ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν μπροστά με 3 πόντους, αλλά στην επανάληψη δεχθήκαμε 43 και με όλο τον σεβασμό στη Μεγάλη Βρετανία αυτό δεν είναι επίδοση για ένα τέτοιο παιχνίδι. Είχαν καλή συνεργασία Παπαγιάννης και Σλούκας. Ο Γιώργος βουτάει στη ρακέτα και αφήνει χώρο στον Κώστα. Σήμερα ήρθε από τον πάγκο ο Λούντζης, που έχω πει ότι έχουμε λύσει από τον πάγκο και έδωσε ενέργεια και ήταν πολύ καλός».

Για το αν θα παίξει αύριο ο Γιάννης: «Θα παίξει. Είχε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Δεν θέλαμε να τον φορτώσουμε κι άλλο. Προληπτικά έμεινε εκτός. Είναι ήδη καλύτερα όπως πληροφορούμε από τους γιατρούς».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags