Facebook Pixel Eurobasket 2022: Δεν προπονήθηκε στο Βερολίνο η Εθνική - Άλλαξε το πρόγραμμα
| 2022-09-09 19:25:00

Δεν προπονήθηκε στο Βερολίνο η Εθνική - Άλλαξε το πρόγραμμα

Sportdog Team
Δεν προπονήθηκε στο Βερολίνο η Εθνική - Άλλαξε το πρόγραμμα

Γιατί παρότι ήταν προγραμματισμένο απόψε (9/9) η Ελλάδα να προπονηθεί για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους, τελικά αυτό δεν θα συμβεί.

Στο Βερολίνο βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (9/9) η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας, για τη φάση των νοκ άουτ του Eurobasket 2022.

Οι διεθνείς έφτασαν με πτήση τσάρτερ στη γερμανική πρωτεύουσα από το Μιλάνο και κατευθείαν, πήγαν στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και φαγητό. Η προγραμματισμένη προπόνηση ήταν για τις 21:40. Ωστόσο, λόγω προχωρημένου της ώρας ακυρώθηκε κατόπιν απόφασης του ομοσπονδιακού τεχνικού, Δημήτρη Ιτούδη.

Αντί προπόνησης, οι διεθνείς θα κάνουν σήμερα κάποιες ασκήσεις στο ξενοδοχείο, ενώ κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα μίτινγκ του τεχνικού τιμ για τον πολύ σημαντικό αγώνα της Κυριακής με τους Τσέχους για τους «16» του Eurobasket.

Επισημαίνεται, πως για τις ώρες προπόνησης δόθηκε προτεραιότητα από τους διοργανωτές στις ομάδες που αγωνίζονται το Σάββατο. Γι' αυτό οι ομάδες που θα παίξουν Κυριακή (όπως δηλαδή η Εθνική μας) δεν είχαν... φυσιολογικές ώρες προπόνησης, γι' αυτό υπήρξαν και άλλες ακυρώσεις πέραν της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags