Facebook Pixel Δημήτρης Ιτούδης: Αποκαλύψεις Ιτούδη για Γιάννη μετά τον αποκλεισμό - Τι γίνεται με την Εθνική;
| 2022-09-16 09:47:00

Αποκαλύψεις Ιτούδη για Γιάννη μετά τον αποκλεισμό - Τι γίνεται με την Εθνική;

Sportdog Team
Αποκαλύψεις Ιτούδη για Γιάννη μετά τον αποκλεισμό - Τι γίνεται με την Εθνική;

Δηλώσεις στην ΕΡΤ έκανε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός όπου εκτός των άλλων μίλησε για τον Greek Freak και κατά πόσο τον αποθάρρυνε ο αποκλεισμός της Εθνικής ομάδας από την Γερμανία στο Eurobasket. 

Δημήτρης Ιτούδης: Μπορεί η Εθνική να γνώρισε αποκλεισμό - σοκ από τη Γερμανία στο Eurobasket όμως φαίνεται ότι ούτε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά και κανείς άλλος δεν αποθαρρύνθηκε από το αποτέλεσμα, όπως δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός , όπου αρχικά ευχαρίστησε τους πάντες για την στήριξη.

«Αναμφίβολα δεν καταφέραμε αυτό που θέλαμε, αλλά πρέπει να πούμε ότι η Γερμανία έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Η αγάπη του κόσμου ήταν κάτι που αφουγκραστήκαμε, αισθανθήκαμε και διαπιστώσαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας μας στο Eurobasket. Κάναμε ένα σπριντ για να καταφέρουμε να γίνουμε ομάδα.

Όλοι οι αθλητές θέτουν τον εαυτό τους στη διάθεση της Εθνική. Το μπάσκετ έχει να κάνει με συνεργασίες, είναι ομαδικό άθλημα και χρήζει ουσιαστικής προσφοράς από όλους. Δεν είμαι μάντης για να προδικάσω το αποτέλεσμα, ούτε θέλω να κάνω προβλέψεις, αλλά με το ερώτημά σας μου δίνετε μία καλή πάσα να πω ότι οι ομάδες που είναι αυτήν την στιγμή σε τετράδα, είναι ομάδες που έχουν μία συνοχή, συνέπεια και συνέχεια με τα προπονητικά τους team χρόνια τώρα», είπε ο Δημήτρης Ιτούδης, ξεκαθαρίζοντας πως η συμφωνία του με την εθνική μπάσκετ είναι τριετής λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων και τόνισε ότι τα επόμενα ραντεβού της Εθνικής είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags