Παναθηναϊκός: Αποκαλυπτικός όσον αφορά τις μεταγραφές ήταν ο Ντέγιαν Ράντονιτς, στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ενόψει του τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος", αναφέροντας ότι θα υπάρξει κι άλλη μεταγραφή στους Πράσινους, ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης τόνισε ότι να είναι αρχηγός του Παναθηναϊκού ήταν ένα παιδικό του όνειρο.

«Είναι μεγάλη μας τιμή που συμμετέχουμε σε αυτό το τουρνουά. Τιμούμε μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στο μπάσκετ. Δεν είμαστε έτοιμοι, ωστόσο αυτό το τουρνουά θα μας βοηθήσει να δούμε πόσο έτοιμοι είμαστε».

Για τον παίκτη που ψάχνει ο Παναθηναϊκός: «Υπάρχουν κινήσεις που γίνονται στην αγορά για τη θέση «4», υπάρχουν φήμες για κάποιους παίκτες, ωστόσο εφόσον δεν υπάρχει κάτι σίγουρο δεν μπορώ να απαντήσω συγκεκριμένα», είπε ο  Ντέγιαν Ράντονιτς.

«Είναι πολύ σημαντικό να τιμήσουμε τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Έναν άνδρα που έφερε στην κορυφή τον Παναθηναϊκό. Αυτό το τουρνουά είναι ένα κρας τεστ για όλους, πριν ξεκινήσει η σεζόν.

Πραγματικά, ήταν ένα παιδικό όνειρο, παράλληλα όμως υπάρχει και μία μεγάλη ευθύνη. Η περυσινή σεζόν δεν πήγε όπως θα θέλαμε και φέτος θέλουμε να πάμε πολύ καλύτερα και να κατακτήσουμε τους περισσότερους τίτλους που μπορούμε», είπε ο νέος αρχηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Παπαγιάννης.