Ο Ολυμπιακός τρελαίνει κόσμο στο ξεκίνημα της φετινής Ευρωλίγκιας, μιας και έχει καταφέρει να αλώσει τις έδρες της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα, ενώ στο μεσοδιάστημα επικράτησε και στο ματς με την Ζαλκγίρις, έχοντας κάνει το 3/3!

Μπορεί στο χθεσινό ματς να βγήκε MVP στο... νήμα ο Κώστας Σλούκας, ωστόσο αυτός που έχει κάνει μυθική εκκίνηση είναι ο Σάσα Βεζένκοβ! Ο Βούλγαρος φόργουορντ μέτρησε χθες το βράδυ 23 πόντους (8/9 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 1/2 βολές), ενώ μάζεψε και 12 ριμπάουντ! Μάλιστα, αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο του double double και ήταν εξίσου επιβλητικό και άνετο όπως στο ματς με την Ζαλγκίρις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο άσος του Ολυμπιακού είναι δεύτερος σκόρερ της Ευρωλίγκας πίσω από τον Μάρκους Χάουαρντ – προσεχή αντίπαλο των “ερυθρολεύκων” με την Μπασκόνια- με 22 πόντους και έχει νταμπλ νταμπλ μέσο όρο αφού κατεβάζει 11.3 ριμπάουντ ανά αγώνα! Και όλα αυτά φυσικά για έναν παίκτη που δεν παίζει ως πεντάρι.

Από εκεί και πέρα, σκοράρει τόσο ψηλά παίρνοντας σχετικές λίγες προσπάθειες. Με 82% στις βολές, 64.3% στα δίποντα και σχεδόν 48% στα τρίποντα, οι συμπαίκτες του πανηγυρίζουν με το... που σηκώνεται για να σουτάρει.

Κάπως έτσι έχει φτάσει να είναι το πρώτο φαβορί σε όλες τις στοιχηματικές για να βγει MVP της φετινής regular season, μιας και προσφέρεται στο 5.00!