Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Αγωνία τέλος για την τιμωρία του Μήτογλου - Κλείνει άμεσα η μεταγραφή - Φήμες ξανά για Αντετοκούνμπο!
| 2022-10-29 18:02:00

Αγωνία τέλος για την τιμωρία του Μήτογλου - Κλείνει άμεσα μεταγραφή - Φήμες ξανά για Αντετοκούνμπο!

του Pick n' Scroll
Αγωνία τέλος για την τιμωρία του Μήτογλου - Κλείνει άμεσα μεταγραφή - Φήμες ξανά για Αντετοκούνμπο!

Πότε θα βγει η ανακοίνωση και οι επόμενες κινήσεις ΠΑΟ-Ολυμπιακού! Το Sportdog.gr αποκαλύπτει πότε θα ανακοινωθεί η τιμωρία του Έλληνα άσου, που βρίσκεται χωρίς ομάδα, αλλά και τις εξελίξεις με τον Κώστα που δεν παίζει ακόμα στο NBA. Μπορεί να τον δούμε στην Ελλάδα;

Οι Ελληνες παίκτες από το πάνω ράφι δεν είναι πολλοί. Το βλέπουμε καθημερινώς, το βλέπουμε και στην περίπτωση της Εθνικής. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ψάχνουν με το κυάλι τις ποιοτικές περιπτώσεις, ώστε να δυναμώσουν τον ελληνικό τους κορμό.

Χθες αναφέραμε την περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ και τι μπορεί να γίνει. Αν και είναι ακόμη νωρίς, ο ομογενής γκαρντ δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής στους Ντάλας Μάβερικς και το θέμα είναι πόσο θα μπορέσει να το αντέξει αυτό αν συνεχιστεί.

Στην ίδια περίπου κατάσταση, όμως, είναι και ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Ο 25χρονος σέντερ επέστρεψε στο ΝΒΑ, υπογράφοντας στους Σικάγο Μπουλς, μέχρι στιγμής, όμως, δεν έχει πατήσει παρκέ. Είναι άγνωστο ποια θα είναι η συνέχεια. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι πρόκειται για έναν παίκτη, ο οποίος είναι σε μία ηλικία, που δεν πρέπει να ξεκολλάει από το παρκέ. Κάτι, που δεν γίνεται. Γενικώς ο Κώστας Αντετοκούνμπο μέχρι στιγμής στην καριέρα του δεν έχει παίξει τόσο όσο θα έπρεπε.

Δεν μπορεί κανείς να πει ότι κάποια στιγμή άμεσα θα φύγει από τους Μπουλς. Αν γίνει, όμως, αυτό ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα, που θα τον προσεγγίσει και πάλι. Το είχε κάνει και πριν από καιρό, αλλά ο Αντετοκούνμπο είχε αποφασίσει να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Ο Ολυμπιακός δεν προβλέπεται να κάνει κίνηση, γιατί σε αυτή την θέση έχει και Φαλ και Μπολομπόι και Μπλακ. Δεν έχει χώρο δηλαδή να του δώσει. Ο Παναθηναϊκός, όμως, έχει. Διαθέτει τον Παπαγιάννη, έχει τον Γκουντάιτις, αλλά με αυτό το δίδυμο ο Αντετοκούνμπο θα βρει χρόνο συμμετοχής.

Προς το παρόν, πάντως, δεν τίθεται τέτοιο θέμα, ούτε προβλέπεται κάτι άμεσα.

Αντίθετα για τον Ντίνο Μήτογλου το πιο πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στον Νοέμβριο. Το ζητούμενο είναι ποια θα είναι η τιμωρία του. Αν θα είναι ένας χρόνος, ο Παναθηναϊκός θα πάει να τον πάρει για να τον έχει και στο κλείσιμο της σεζόν.

Αν η τιμωρία θα είναι μεγαλύτερη, κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει τι θα γίνει. Και ο Ολυμπιακός, πάντως, έχει στο στόχαστρό του τον 26χρονο πάουερ-φόργουορντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν είναι… Μεσσίας ο Μπέικον - Μόνο έτσι θα βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός - Οι ήττες "φέρνουν" 4αρι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags