Facebook Pixel Ντίνος Μήτογλου: Αποκάλυψη Star: Αυτή είναι η μήνυση Μήτογλου στη γιατρό - Πώς εξαπατήθηκε για το… ντόπινγκ! (Vid)
| 2022-11-03 22:39:00

Αποκάλυψη Star: Αυτή είναι η μήνυση Μήτογλου στη γιατρό - Πώς εξαπατήθηκε για το… ντόπινγκ! (Vid)

Sportdog Team
Αποκάλυψη Star: Αυτή είναι η μήνυση Μήτογλου στη γιατρό - Πώς εξαπατήθηκε για το… ντόπινγκ! (Vid)

Μήνυση κατά της 48χρονης γιατρού κατέθεσε ο διεθνής μπασκετμπολίστας λόγω  των απαγορευμένων ουσιών που του χορήγησε, λέγοντάς του μάλιστα ότι πρόκειται για ένα θαυματουργό φάρμακο από την Ρωσία.

Ντίνος Μήτογλου: Στην... αντεπίθεση περνάει ο Έλληνας διεθνής ο οποίος υπέβαλε μήνυση στην 48χρονη γιατρό, αναφέροντας πως εκείνη του πρότεινε ένα σκεύασμα εντελώς αμφιβόλου ποιότητας και εκτός της λίστας  ΕΟΦ, όπως αποκαλύπτει το δελτίο ειδήσεων του Star.

«Η γιατρός με διαβεβαίωσε πως τα δισκία είναι ένα θαυματουργό φάρμακο από τη Ρωσία. Μου χορήγησε έναν διάφανο ορό. Μετά από σχετική ερώτησή μου, η ίδια μου απάντησε ότι ο ορός αυτός θα βοηθούσε στο "καθάρισμα" του οργανισμού μου », αναφέρει ο Ντίνος Μήτογλου.

Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως τουλάχιστον από τον Μάρτιο του 2020 η γιατρός, εκμεταλλευόμενη την ιδιότητα της, χορηγούσε τις εν λόγω θεραπείες κυρίως σε αθλητές, είτε στο χώρο του πελάτη, είτε στην οικία της.

Διαβαστε ολόκληρο το ρεπορτάζ για τη... μυστηριώδη γιατρό στο Star.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags