Ντέγιαν Ράντονιτς: Για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια μίλησε ο Μαυροβούνιος τεχνικός και ανέφερε ότι το κλειδί του αγώνα είναι η άμυνα των Πρασίνων, προσθέτοντας ότι τις προηγούμενες ημέρες τόσο ο ίδιος, όσο και οι παίκτες, είχαν τη δυνατότητα να δουλέψουν σε διάφορους τομείς.

«Στο ματς απέναντι στην Μπασκόνια θα πρέπει να παίξουμε από την αρχή άμυνα, με μεγάλη ενέργεια, η επιστροφές μας στην άμυνα θα είναι σημαντικές. Αυτή τη στιγμή η Μπασκόνια είναι η καλύτερη επιθετική ομάδα στη EuroLeague, ,με σχεδόν 91 πόντους ανά παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλή άμυνα, να ρίξουμε το ποσοστό ευστοχίας τους και την ίδια στιγμή θα πρέπει να βελτιωθούμε στην επίθεσή μας. Είναι πολύ σημαντικό να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα.

Κατά πόσο θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό το κενό δίχως αγώνες και οι προπονήσεις που έγιναν: «Κάναμε προπονήσεις με σχεδόν όλους τους παίκτες, χρησιμοποιήσαμε το χρόνο για να δουλέψουμε σε πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε και ελπίζω να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με τα τελευταία ματς».

Το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Όπως είπα θα είναι σημαντικός ο τρόπος που θα παίξουμε άμυνα, αυτή μας δίνει αυτοπεποίθηση. Να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα, να κάνουμε σωστά τα βασικά, άμυνα, box out και να είμαστε συγκεντρωμένοι», είπε ο Ντέγιαν Ράντονιτς.