Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Καταγγελία από την Ελλάδα για Παπαπέτρου - Φτάνει μέχρι τη FIBA
| 2022-11-11 20:32:00

Καταγγελία από την Ελλάδα για Παπαπέτρου - Φτάνει μέχρι τη FIBA

Sportdog Team
Καταγγελία από την Ελλάδα για Παπαπέτρου - Φτάνει μέχρι τη FIBA

Δηλώσεις έκανε ο Δήμος Ντικούδης και αναφέρθηκε στο ζήτημα της μη συμμετοχής του Έλληνα φόργουορντ στην Εθνική με ευθύνη της Παρτιζάν τονίζοντας ότι έγινε καταγγελία στην FIBA.

Δήμος Ντικούδης: Πρόβλημα προέκυψε με την ενσωμάτωση του Ιωάννη Παπαπέτρου στην Εθνική, μετά τον αγώνα της Παρτιζάν με τον Ολυμπιακό, με τον διεθνή φόργουορντ να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς εγώ δε θα είμαι στην Εθνική. Είναι απόφαση της ομάδας να μην πάμε στις Εθνικές πλην των Σέρβων. Είναι κάτι για το οποίο δεν μπορούμε να πάρουμε θέση. Είναι δύσκολο, μακάρι να ήταν αλλιώς τα πράγματα. Εύχομαι να πάει καλά η Εθνική και να προκριθούμε και επίσημα».

Για το θέμα μίλησε στην κάμερα της NOVA o υπεύθυνος Εθνικών ομάδων όπου και ανέφερε πως η ΕΟΚ προχώρησε σε επίσημη καταγγελία τόσο στη FIBA όσο και στη σερβική ομοσπονδία για την επιλογή της να μην αφήσει τον Παπαπέτρου να παίξει στην Εθνική.

«Προχωρήσαμε σε επίσημη καταγγελία τόσο στη σερβική Ομοσπονδία όσο και στη FIBA, αφού αυτή η στάση της σερβικής ομοσπονδίας είναι λάθος. Είναι αθέμιτος ανταγωνισμός και οφείλουμε να διαμαρτυρηθούμε», είπε ο Δήμος Ντικούδης, ενώ να θυμίσουμε ότι η Παρτιζάν  έδωσε άδεια στους Σέρβους να παίξουν στην Εθνική Σερβίας, όμως δεν άφησε τον Ιωάννη Παπαπέτρου να παίξει στην Εθνική Ελλάδας στα ματς με τη Λετονία (11/11) και με το Βέλγιο (14/11).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags