Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: LIVE BINTEO ο κρίσιμος αγώνας της Εθνικής με το Βέλγιο για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο
| 2022-11-14 20:59:00

LIVE BINTEO ο κρίσιμος αγώνας της Εθνικής στο Βέλγιο - "Θρίλερ" στο 4ο δεκάλεπτο!

Sportdog Team
LIVE BINTEO ο κρίσιμος αγώνας της Εθνικής στο Βέλγιο - "Θρίλερ" στο 4ο δεκάλεπτο!

Η Εθνική θέλει να βγάλει αντίδραση μετά τη βαριά ήττα από τη Λετονία και να κερδίσει τους Βέλγους κάνοντας σημαντικό βήμα πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Εθνική Ελλάδας: Βήμα πρόκρισης θέλει να κάνει η Γαλανόλευκη που αντιμετωπίζει το Βέλγιο εκτός έδρας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ παράλληλα να δείξει αντίδραση μετά τη βαριά ήττα από τη Λετονία στο Ηράκλειο Κρήτης, μερικές μέρες πριν.

Η Εθνική μας αν μάλιστα καταφέρουν και πάρουν το διπλό στο Βέλγιο και την ίδια στιγμή η Σερβία επικρατήσει, εντός έδρας, στον αγώνα με την Τουρκία, τότε από σήμερα η Γαλανόλευκη παίρνει το "εισιτήριο" για την τελική φάση της διοργάνωσης που θα γίνει το καλοκαίρι του 2023 σε Φιλιππίνες, Ιαπωνία και Ινδονησία.

Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βέλγιο - Ελλάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports Prime!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags