Facebook Pixel Πιέρια Χένρι: "Βόμβα" στην Ισπανία με Χένρι - Για αυτό απενεργοποίησε η FIBA το δελτίο του - Αυτό φοβούνται
| 2023-01-26 21:08:00

"Βόμβα" στην Ισπανία με Χένρι - Για αυτό απενεργοποίησε η FIBA το δελτίο του - Τι φοβούνται

Sportdog Team
"Βόμβα" στην Ισπανία με Χένρι - Για αυτό απενεργοποίησε η FIBA το δελτίο του - Τι φοβούνται

Ρεπορτάζ από την Ιβηρική βάζει νέα δεδομένα σχετικά με την τιμωρία του Αμερικανού γκαρντ από την FIBA για χρήση απαγορευμένων ουσιών.
 

Πιέρι Χένρι: Νέες εξελίξεις σχετικά με το θέμα του Αμερικανού παίκτη καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της «El Correo» η FIBA τον τιμώρησε για ντόπινγκ, αλλά και η Μπασκόνια του πάγωσε το συμβόλαιο μιας και φοβούνται ότι έδωσε ψευδές δείγμα.

Η Μπασκόνια από το απόγευμα της Τετάρτης (25/1) έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι ο Πιέρια Χένρι δεν έχει βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και πως η υπόθεση έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, όμως το ρεπορτάζ τονίζει ότι το αποτέλεσμα του δείγματος δεν ήταν πλήρες, κάτι που έκανε την FIBA να υποπτευθεί το ενδεχόμενο ενός ψευδούς δείγματος και είχε ως αποτέλεσμα, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση, να βάλει τον παίκτη στο περιθώριο.

Θυμίζουμε ότι ο παίκτης έχει βρεθεί κατά καιρούς στα ρεπορτάζ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, που έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags