Παναθηναϊκός: Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας έφερε σήμερα (15/2) στο προσκήνιο το όνομα του Τζιανμάρκο Ποτσέκο, ως ένας εκ των υποψηφίων για να τελειώσει φετινή σεζόν στο Τριφύλλι, αν κάποια στιγμή φτάσει ο κόμπος στο χτένι με τον Ντέγιαν Ράντονιτς και... κουνήσει μαντήλι.

Η αλήθεια είναι πως ο Ιταλός τεχνικός της Εθνικής ομάδας της χώρας του δεν απασχόλησε τώρα τον Παναθηναϊκό. Το όνομά του τέθηκε για πρώτη φορά στο "τραπέζι" στη διαβολοβδομάδα με Βίρτους Μπολόνια και Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ, όταν για πρώτη φορά τότε βρέθηκε στα "σχοινιά" ο Ράντονιτς. Ο Μαυροβούνιος έκανε τότε το 2/2, κέρδισε κι άλλο χρόνο, για να φτάσουμε δυστυχώς στο τώρα, που τίποτα δεν έχει να προσφέρει στην ομάδα εκτός από περισσότερη σύγχυση.

Οι πληροφορίες του Sportdog αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή δύσκολα θα βλέπαμε τον Ποτσέκο στα πράσινα. Ούτε κάποια διαπραγμάτευση υπάρχει, άλλωστε, σε τυχόν προχωρημένο στάδιο. Το αν θα αλλάξει κάτι σε μελλοντικό χρόνο δεν μπορεί να το προβλέψει με σιγουριά κανείς, καθώς όπως είπαμε η περίπτωση του Ιταλού είχε όντως συζητηθεί κάποια στιγμή στον Εξάστερο.

Πάντως είτε τελειώσει τη σεζόν ο Ποτσέκο, είτε ο Ράντονιτς, είτε οποιοσδήποτε άλλος, ο Παναθηναϊκός στοχεύει για τον επόμενο προπονητή του το καλοκαίρι. Εκεί, όπου στόχος του κλαμπ είναι να φέρει στο ΟΑΚΑ ένα από τα μεγάλα ονόματα της αγοράς, που θα κυκλοφορούν τότε στην Ευρώπη! Φαίνεται πως έχει γίνει κατανοητό στο σύλλογο ότι χωρίς ένα μεγάλο μέγεθος στην άκρη του πάγκου, η απόσταση από τον εξαιρετικό Ολυμπιακό δύσκολα θα μικρύνει όσο πρέπει.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κίνηση Ομπράντοβιτς... άναψε φωτιές στον ΠΑΟ - Σενάριο επιστροφής, τα "σκάει" ο Γιαννακόπουλος!