Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Τζανμάρκο Ποτσέκο: "Χρυσώνει" Ποτσέσκο ο ΠΑΟ - "Νέα μεγάλη πρόταση Γιαννακόπουλου" - Γιατί δεν λέει... ναι για Ελλάδα!
| 2023-02-17 12:31:00

"Χρυσώνει" Ποτσέσκο ο ΠΑΟ - "Νέα μεγάλη πρόταση Γιαννακόπουλου" - Γιατί δεν λέει... ναι για Ελλάδα!

Sportdog Team
"Χρυσώνει" Ποτσέσκο ο ΠΑΟ - "Νέα μεγάλη πρόταση Γιαννακόπουλου" - Γιατί δεν λέει... ναι για Ελλάδα!

Οι Ιταλοί επιμένουν για το "φλερτ" του Τριφυλλιού και αποκαλύπτουν τους λόγους που ακόμα ο Ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έχει αποδεχθεί τις δύο προτάσεις που του έχουν γίνει.

1.4εκ. ευρώ για δύο χρόνια είναι, σύμφωνα με την basketnews.com η δεύτερη, ενισχυμένη προσφορά του Παναθηναϊκού στην προσπάθειά του να πείσει τον Τζανμάρκο Ποτσέκο ν’ αναλάβει τον πάγκο των «πρασίνων».

Η πρώτη ήταν μισό εκ. ευρώ το χρόνο, σύμφωνα όμως με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν ήταν και δεν είναι οικονομικοί οι λόγοι που δεν έχουν οδηγήσει ακόμη τον 50χρονο ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Ιταλίας ν’ αποδεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού για την μετά Ράντονιτς εποχή. Οι λόγοι είναι καθαρά προσωπικοί και συναισθηματικής φύσεως γιατί η «Ατομική Μίγα» ετοιμάζεται να γίνει πατέρας κι η οποιαδήποτε απομάκρυνση από την οικογένειά του, τουλάχιστον σε αυτή τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο ίσως να μην είναι κι η πλέον φρόνιμη.

Για τον πρόεδρο πάντως της ιταλικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Τζάννι Πετρούτσι το μπαλάκι της επιλογής βρίσκεται καθαρά, και μόνο στα χέρια του.

Μιλώντας στην εφημερίδα του Τορίνο, La Stampa ο Νο 1 της ομοσπονδίας, που είχε επιλέξει τον Ποτσέκο όταν ακόμη «μάθαινε» τα μυστικά του επαγγέλματος, ως βοηθός του Έττορε Μεσσίνα στην Αρμάνι Μιλάνο, «…Με τον Τζανμάρκο έχουμε ένα ναι μεν, αποκλειστικό συμβόλαιο με την εθνική, αλλά μεταξύ μας έχει δημιουργηθεί ένα τόσο όμορφο και ειλικρινές κλίμα, ειδικά μετά την ιστορική νίκη σε βάρος της Σερβίας στο τελευταίο Eurobasket, που κατανοώ απολύτως εάν θα αποδεχτεί ή όχι τον διπλό ρόλο στον πάγκο της Ιταλίας και του Παναθηναϊκού. Όπως κατανοώ ότι θα ήταν ένα ακόμη βήμα προς μία έτσι κι αλλιώς, μεγάλη καριέρα. Το μόνο που του ζήτησα είναι, κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεων της Squadra Azzurra να μην μιλάμε για μεταγραφές».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags