Facebook Pixel Τέμπη: Συγκλονίζει Έλληνας μπασκετμπολίστας - "Για κάποιο ανεξήγητο λόγο πήρα το αυτοκίνητο - Με έσωσε ο γιος μου"
| 2023-03-03 20:04:00

Τέμπη: Συγκλονίζει Έλληνας μπασκετμπολίστας - "Για κάποιο ανεξήγητο λόγο πήρα το αυτοκίνητο - Με έσωσε ο γιος μου"

Sportdog Team
Τέμπη: Συγκλονίζει Έλληνας μπασκετμπολίστας - "Για κάποιο ανεξήγητο λόγο πήρα το αυτοκίνητο - Με έσωσε ο γιος μου"

Συγκλονιστική η περιγραφή Έλληνας μπασκετμπολίστα για το πώς δεν επιβιβάστηκε στο μοιραίο επιβατικό τρένο Intercity 62, που ενεπλάκη στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, που έχει κοστίσει τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.

Ο φόργουορντ των Τρικάλων, Αλέξης Ράπτης, που αγωνίζεται στη Β’ Εθνική κατηγορία φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Γυρνώντας την Ελλάδα» με την Αθηνά Πατρινού και τον Ραφαήλ Αλαγά και ανέφερε ότι από την 1η Σεπτεμβρίου χρησιμοποιεί καθημερινά το τρένο από την Κατερίνη στη Λάρισα, αλλά την ημέρα του δυστυχήματος δεν έτυχε να το πάρει και όπως έγραψε σε ανάρτησή του νιώθει ευλογημένος.

«Όπως γνωρίζουν οι συμπαίκτες και οι κοντινοί μου άνθρωποι, επέλεξα φέτος τα Τρίκαλα για να μπορώ να είμαι κάθε βράδυ στο σπίτι μου. Η συγκοινωνία που κάνω καθημερινά είναι να παίρνω το τρένο απ’ την Κατερίνη στη Λάρισα και από εκεί με δύο συμπαίκτες μου με τ’ αυτοκίνητο να πηγαίνουμε στο γήπεδο και το βράδυ να με επιστρέφουν στη Λάρισα και να παίρνω πάλι το τρένο. Απ’ την 1η Σεπτέμβρη παίρνω το συγκεκριμένο τρένο που έγινε το δυστύχημα.

Την Τρίτη (28/02) που μάς πέρασε ήταν η πρώτη φορά που δεν το πήρα, για κάποιον ανεξήγητο λόγο και πήγα με το αυτοκίνητο. Ήταν πολύ μεγάλο το σοκ, έκανα 1.5 μέρα να κοιμηθώ. Το προηγούμενο βράδυ μου είπε ο γιος μου ότι θέλει να κοιμηθούμε αγκαλίτσα και επέλεξα να πάρω το αμάξι για να γλυτώσω τη 1 ώρα αναμονής για το τρένο και να την αφιερώσω στο γιο μου. Ίσως αυτό να με “έσωσε”» τόνισε ο Αλέξης Ράπτης.

Όσο για το αν μετά από αυτό το συμβάν θα ξαναπάρει το τρένο: «Με το χέρι στην καρδιά…; Ναι, θα το ξαναπάρω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags