Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έσκασαν ηχηρές αποχωρήσεις από τον Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)
| 2023-04-22 19:20:00

"Έσκασαν" ηχηρές αποχωρήσεις από τον Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Έσκασαν" ηχηρές αποχωρήσεις από τον Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)

Αποχαιρέτησαν, έχοντας προσφέρει πάρα πολλά στον σύλλογο.

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, έπειτα από 5 χρόνια στα ερυθρόλευκα, συνιστώντας σημαντική απώλεια για τον ελληνικό κορμό των Ερυθρόλευκων εν όψει της νέας σεζόν.

Μάλιστα η Ελληνίδα γκαρντ αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό με ανάρτησή της στα social media, αναφέροντας: «Από την αρχή όταν ξεκίνησα το μπάσκετ ζητούσα τα δύσκολα και όχι τα εύκολα. Πάντα αναζητούσα καινούργιες προκλήσεις και στόχους. Έτσι και τώρα πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος γεμάτος επιτυχίες όσον αφορά την πορεία μου στον Ολυμπιακό.

Ο επόμενος στόχος θα φανεί σύντομα. Ευχαριστώ την ομάδα, τον κόσμο και την διοίκηση για την αγάπη, την εκτίμηση και τον σεβασμό που μου έδειξαν αυτά τα χρόνια και τους εύχομαι τα καλύτερα»!

Η Σταμπολάμπρου ήταν από τις πρωταγωνίστριες του Ολυμπιακού και τη φετινή σεζόν, μετρώντας 13,5 πόντους, 2,9 ασίστ και 2,2 ριμπάουντ μέσο όρο.

Εκτός Ολυμπιακού θα βρεθεί και η Εβίνα Σταμάτη, καθώς η 38χρονη γκαρντ και πρώην αρχηγός της ομάδας, θα αποτελέσει κι αυτή με την σειρά της, παρελθόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κράξιμο Καρπετόπουλου για παίκτη του Ολυμπιακού - "Αυτό θα με σκανδάλιζε κι εμένα - Περισσότερο τίμιο"

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags