Facebook Pixel Ευθύνες σε Μπουρούση
| 2012-01-16 18:28:00

Ευθύνες σε Μπουρούση

Ευθύνες σε Μπουρούση

Στον Έλληνα σέντερ τα... έχωσε ο προπονητής της Αρμάνι, Σέρτζιο Σκαριόλο, μετά την ήττα της ομάδας του από την Μπιέλα για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Ο Ιταλός προπονητής της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα του TOP-16 της Ευρωλίγκας ήταν έξαλλος με τον Έλληνα σέντερ και όπως τόνισε μετά το παιχνίδι με την Μπιέλα «ολόγος που δεν τον έβαλα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν γιατί ήθελα να βελτιώσω την άμυνα μας και ο Γιάννης δεν ήταν γρήγορος στις επιστροφές. Εξακολουθεί να έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης. Γενικότερα, έχω να πω ότι οι παίκτες πληρώνονται για να μένουν στο πνεύμα του ματς, από την αρχή έως το τέλος. Όχι για να χαλαρώνουν, μετά το δεύτερο φάουλ».

 

Ο Ιταλός προπονητής δέχτηκε σχετική ερώτηση μιας και δεν χρησιμοποίησε τον διεθνή σέντερ στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που προκάλεσε την απορία όλων αφού ο 28χρονος σέντερ έκανε... διαστημική εμφάνιση στο πρώτο δεκάλεπτο του ματς και έβαλε την ομάδα του μπροστά με τεράστια διαφορά. Στη συνέχεια, όμως, έμεινε στον πάγκο με αποτέλεσμα να γυρίσει το παιχνίδι και τελικά η Αρμάνι Τζινς Μιλάνο να ηττηθεί σχετικά εύκολα από μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή της.

Πηγή: Gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags