Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει για τα καλά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και αυτό αποτυπώνεται από το γεγονός πως ο Εργκίν Αταμάν ανακοινώθηκε πριν από λίγες ημέρες, ενώ το ίδιο συνέβη και με τους Κώστα Αντετοκούνμπο, Δημήτρη Μωραΐτη..

Οι Πράσινοι τρέχουν για τα καλά τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, μιας και ουσιαστικά έχουν ήδη κλείσει προπονητή και το νο3 στην ιεραρχία στην θέση του point guard και του σέντερ. Φαινομενικά έχει κλείσει και πλέ μέικερ, που θα είναι ο Βιλντόζα, ωστόσο αναμένουμε τις εξελίξεις και τις επίσημες ανακοινώσεις.

Πάντως, η κίνηση που πραγματικά θα ρύθμιζε τα πάντα, θα ήταν η έλευση του Κέβιν Πάντερ. Καταρχάς μιλάμε για έναν αρκετά αγαπητό παίκτη, ο οποίος έχει ηγετικές τάσεις και αυτό φάνηκε για τα καλά στην Παρτιζάν. Μάλιστα, πρέπει να τονιστεί πως ενδεχόμενη μεταγραφή του θα έφτιαχνε τα πάντα προς το καλύτερο για το Τριφύλλι, μιας και οι πράσινοι έχουν δείξει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο πως ο Πάντερ είναι ο νο1 στόχος τους.

Ενδεχόμενη μεταγραφή του στο ΟΑΚΑ θα λέγαμε πως θα άνοιγε τον δρόμο και στο να πει πιο εύκολα το "ναι" ο Λεσόρτ, με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις ο Πάντερ, κάτι που φάνηκε και στον πανηγυρισμό που είχαν μετά από ένα απίστευτο γκολ φάουλ του ψηλού σέντερ, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Και το πιο βασικό είναι πως ο Αταμάν θα κερδίσει πολύτιμο χρόνο για να ξεκινήσει να οργανώνει την ομάδα, διότι δεν πρέπει οι πράσινοι να βρεθούν στο να ψάχνουν.... έξτρα λύσεις και δευτερότριτες επιλογές στα μέσα Ιουλίου. Όπως είχε τύχει δηλαδή να κάνουν τα προηγούμενα καλοκαίρια. 

Και στην τελική αυτή τη στιγμή ο Πάντερ είναι ο καλύτερος shooting guard στην Ευρώπη, οπότε από μόνος του μπορεί να κάνει τους πράσινους ομάδα οκτάδας!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός υπογράφει μετά τον Αντετοκούνμπο - Γκαρντ που απογειώνει τους ψηλούς - Φέρνει και μπόμπερ με 4,5 εκατ.!